Adio liga 1 !

Adio liga 1 !

La malul mării briza ligii secunde bate puternic. Cu toate astea, "rechinii" au arătat astăzi că se poate juca fotbal, chiar dacă nu mai ai pentru ce. De la est la vest, România aşteaptă decizii de la TAS pentru a vedea cu adevărat o configuraţie reală a clasamentului. Dacă Timişoara speră la 6 puncte pentu titlu, Constanţa vrea doar 3, cele pierdute pe tern cu Iaşiul, pe care iniţial le câştigaseră la masa verde. Deşi pentru lucruri total diferite, ambele speră, respiră, iar Farul a arătat astăzi că ar fi meritat încă o şansă la anul, chiar dacă s-a trezit poate prea târziu.

Mediaşul a avut speranţă, dar arbitrii bulgari nu sunt departe de "fluieraşii" noştri corupţi şi în minutul 6 anulează un gol perfect valabil înscris de Bud. Acest lucru a trezit "furia" marinarilor. Gerlem şi Voiculeţ îşi intră în rol şi în numai 10 minute fac 2-0. Vâtcă arată de ce nu joacă la Steaua, el greşind la ambele goluri. Mediaşul este ăn cprzi şi deja se gândeşte că în sezonul viitor va juca la matineu. Neputincioşi, băieţii lui Pustai nu reuşesc să pună poarta lui Curcă în pericol, constănţenii zburdând pe teren, reuşind să îşi mai construiască câteva bune ocazii de a marca.

După pauză, Gazul încearcă ceva mai mult, dar impreciziile lui Bud şi Todea, blochează tabela la 0 în dreptul medieşenilor. Constanţa nu mai vrea nici ea, iar jocul devine unul de uzură, lipsit de ocazii. Medialul piere pe mâna ei, pentru că ultimul meci, cel cu CFR Cluj nu le mai poate aduce salvarea de la retrogradare. De partea cealaltă, suporterii Farului pot regreta că echipa lor favorită nu s-a trezit mai devreme şi să rămână nostalgici la duelurile din Liga I, cel puţin un an.