„Sabău m-a făcut fotbalist”

„Sabău m-a făcut fotbalist”

La Mediaş aproape că a murit şi speranţa evitării retrogradării. O spune chiar unul dintre “găzari”, Paul Pârvulescu, care crede că arbitrajele şi ghinionul au adus-o pe Gaz Metan în pragul ligii secunde.

Ultima înfrângere i-a demoralizat de tot pe medieşeni, care simt că au ratat la Iaşi colacul salvării. „Şansele ca noi să retrogradăm sunt acum de 90 la sută. Speranţe nu prea mai sunt”, dezvăluie mijlocaşul medieşean Pârvulescu. Jucătorul are o explicaţie şi pentru situaţia în care a ajuns echipa sa. „Arbitrajele au fost cam principalul factor care ne-a dus aici. Am avut ghinion, spun eu, pentru că nu cred să fii fost rea voinţă”, este de părere Pârvulescu. Fotbalistul mai are acum un singur dor în Liga I: să-l bată sâmbătă pe Sabău, mentorul său în fotbal. “Cu Bistriţa este meciul ultimei speranţe. Ar fi bună o victorie pentru moralul nostru. Eu am un motiv în plus să câştig sâmbătă. Vreau să-i arăt domnului Sabău ce am învăţat de la el. E antrenorul care m-a făcut fotbalist, iar pentru asta îi voi rămâne dator toată viaţa. Când eram la Bistriţa, m-a sfătuit să revin la Mediaş, ca să am meciuri în picioare”, a mărturisit mijlocaşul medieşean, care, pentru câteva luni, a fost chiar echipier al Gloriei.

„M-a marcat profesionalismul lui Sabău şi corectitudinea sa. Ai foarte multe de învăţat de la un asemenea om. Îi sunt dator pe viaţă”
Paul Pârvulescu, mijlocaş Gaz Metan

10
luni a fost legitimat Pârvulescu la Gloria Bistriţa