Şteţca, Prodan, Semeghin, Voicu şi Vidakovic pleacă

Şteţca, Prodan, Semeghin, Voicu şi Vidakovic pleacă

Mai mulţi jucători ai Gazului metan au afirmat încă de pe acum că intenţionează să părăsească echipa medieşeană la finalul acestei ediţii de campionat, indiferent dacă aceasta reuşeşte să se salveze de la retrogradare, sau nu. Pe lista cu cei care vor pleca, la terminarea sezonului, se numără portarul Mihai Şteţca, fostul jucător al lui Dinamo şi al Oţelului, Dorin Semeghin, precum şi atacanţii Vidakovic şi Prodan, plus Mircea Voicu.
"Nu sunt mulţumit de statutul de rezervă. Am decis să plec de la Gaz metan. Eu am venit la Mediaş din postura de liber de contract şi sper să găsesc înţelegere în rândul oficialilor acestui club, să nu ceară cine ştie ce pe mine; fair-play ar fi dacă aş pleca în aceleaşi condiţii, liber de contract. În cei 4 ani, de când sunt la Gaz metan, am jucat exact 100 de meciuri pentru această echipă. Consider că mi-am făcut pe deplin datoria", a afirmat Şteţca, cel care, în cele 16 meciuri în care a apărat poarta echipei medieşene, în tur, a încasat 26 goluri. Singurul meci din prima jumătate a acestei ediţii de campionat în care Şteţca nu s-a aflat între buturi a fost cel de tristă amintire, de pe teren propriu, pierdut cu 5-2 în faţa Universităţii Craiova, în octombrie 2008.
La rândul său, Ciprian Prodan, unul dintre golgeterii Gazului metan în precedentele ediţii de campionat, spune că vrea să plece pentru că nu a mai prins primul "unsprezece". "Am o vârstă, nu mai sunt la prima tinereţe. Nu îmi permit să stau prea mult "pe bară", cum se spune. Dacă stai pe margine, nu vin banii, ori eu pentru asta muncesc, să strâng bani albi pentru zile negre. Sper să găsesc înţelegere la conducere şi să nu ceară cine ştie ce sume mari pe mine", spune atacantul de 30 de ani, care în iarnă a fost cât pe ce să se "lipească" de un contract în prima ligă din Cipru.