Bud : Daca vom juca in Liga II , voi pleca !

Bud : Daca vom juca in Liga II , voi pleca !

"Dacă retrogradăm, vreau să plec"
Vârful de atac Cristi Bud, autorul a 8 goluri în returul sezonului precedent pentru Gaz metan, îşi doreşte ca, şi la anul, să joace tot în Liga I. Mai mult, şi-a propus să cucerească titlul de golgeter. În cazul în care însă echipa va fi retrogradată, ex-salontarul speră să găsească înţelegere la conducerea Gazului metan şi să fie lăsat să plece.
- Cristi, gata vacanţa?
- Cam scurtă, dar a fost bine şi aşa. Gata, începem treaba, de miercuri.
- Ce ai făcut în această perioadă?
- Am fost la mare, mi-am reîncărcat bateriile, cum se spune. Am profitat din plin de timpul frumos. M-am bronzat, m-am distrat. Ce a fost frumos, a trecut. De săptămâna asta ne apucăm din nou de fotbal, ce ştim să facem cel mai bine.
- Ai jucat doar o jumătate de sezon în Liga I, dar ai convins, suficient ca marile cluburi din ţară să-ţi ia urma. Se aude de Steaua, de CFR... Ai de gând să-ţi schimbi... locul de muncă?
- (zâmbeşte) Miercuri voi fi la Mediaş, la reunirea lotului. Nici nu ştiu câte haine să-mi pun în bagaj, nici ce haine. (redevine serios). Uite cum stă treaba. În cazul în care Mediaşul rămâne în primul eşalon şi în sezonul următor, îmi doresc din tot sufletul să rămân la Gaz metan şi să mă lupt pentru titlul de golgeter al Ligii I. Însă, în varianta în care echipa va retrograda în eşalonul secund, sper să găsesc înţelegere la cei din conducerea clubului să mă lase să plec, pentru că în "B" nu mai vreau să joc, nu mai vreau să aud de Liga a II-a în ruptul capului". În Liga I se joacă fotbalul adevărat.
- Crezi că eşti pregătit să faci pasul spre o echipă mare?
- Bineînţeles că sunt pregătit. Nu îmi fac niciun fel de probleme. Să vedem cum vor sta lucrurile însă. E prea devreme să vorbim despre aşa ceva. Să aşteptăm, mai întâi, decizia celor de la LPF în cazul Argeşului, de care depinde în ce eşalon va juca Gazul metan.

8
goluri a marcat pentru Gaz metan, în retur, vârful de atac Cristi Bud.


Pustai la cursurile PRO
Antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai, a participat, săptămâna trecută, la cursurile pentru obţinerea licenţei Pro, care au avut loc la Mogoşoaia. ”Am încheiat modulul teoretic, iar la finalul celor trei zile am susţinut un test. Au fost zile grele, pentru că am avut de urmărit numeroase cursuri. Au venit şi doi lectori, care au susţinut câteva teme, iar printre cei care ne-au predat s-au numărat Cosmin Olăroiu, precum şi un antrenor român, stabilit în Canada în urmă cu mai mulţi ani, care acum este angajatul Federaţiei Canadiene de Fotbal, şi care se numără printre antrenorii de succes din această ţară”, a afirmat Pustai.

Revine Paina
Vârful de atac Cosmin Paina se va întoarce la gruparea medieşeană după ce i-a expirat împrumutul la formaţia ACU Arad, echipă care a retrogradat în Liga a III-a. Fotbalistul va rata însă reunirea lotului, urmând să se prezinte sub comanda antrneorului Cristi Pustai abia o săptămână mai târziu. ”Voi ajunge la Mediaş abia pe 30 iunie, întrucât atunci îmi expiră angajamentul cu echipa din Arad. De-abia aştept să îi revăd pe băieţi”, a afirmat Paina, cel care s-a căsătorit în urmă cu aproape o lună, avându-l naş de cununie pe atacantul Gazului metan, Ciprian Prodan.