Autobaza lu' Pinalti

Autobaza lu' Pinalti

Fabbron a dat foc Gazului, care a ratat şansa de a deveni lider.
Totul pe atac! Aşa a început ieri Mediaşul. Pînă la final, tactica greşită a lui Pustai se va dovedi fatală. Eric a trimis o ghiulea din 22 de metri, mingea a fost deviată de Achim, iar Roheţki a agăţat miraculos balonul (3). Imediat, replica nemţenilor: "cap" Fabbron din 7 metri, aiurea (4)!

Ceahlăul s-a retras, baricadîndu-şi careul. Silvăşan, şut din marginea careului (13) şi "cap" din 8 metri (25), a ratat deschiderea scorului. A fost semnalul pentru o avalanşă de ocazii la poarta oaspeţilor. Hoban, singur, a trimis pe lîngă (30), imitat de Eric (35) au fost cele mai mari oportunităţi. Mediaşul a uitat însă, din nou, de apărare. Bădescu a trimis din 15 metri, iar Nohai a scos de pe linia porţii (39)!

Fabbron n-a mai ratat ţinta: "cap" din 8 metri, la centrarea lui Cebotaru: 0-1 (44). Golul le-a tăiat aripile ardelenilor. Forminte a ratat, tot cu capul, desprinderea (56). Gazul a început să arunce, haotic, mingi în faţă, iar jocul şi-a pierdut ritmul. Sabou a fost blocat (72), iar "capul" lui Dudiţă a trecut alături (74), ca şi trasorul lui Kubala (85). Ocazii prea firave, de care a rîs Gafiţa. Scăpat singur, vîrful moldovean l-a executat pe Vîtcă pentru un sec 0-2 (87).

16 luni au trecut de la ultima victoria afară a Ceahlăului în Liga I: 1-0 la Bistriţa, pe 18 aprilie 2008Gaz Metan - Ceahlaul 0-2
Ştirile meciului
- Sîrbul Markovici a jucat accidentat, însă a suferit o nouă entorsă la glezna dreaptă şi a fost schimbat în minutul 42.
- Nemţenii au mai înscris o dată, după o bară a lui Doicaru, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, la poziţia reactivată a lui Fabbron (45).
- Vizaţi de Poli Timişoara, Eric şi Bud au dezamăgit ieri.
- Antrenorul Mediaşului, Cristi Pustai, a primit premiul Fair-Play pentru sezonul 2008-2009. Trofeul i-a fost înmînat de observatorul de joc, Daniel Gherasim.
- Nohai a jucat ieri pentru prima dată împotriva fostei sale echipe, Ceahlăul, de unde s-a transferat la Mediaş cu două sezoane în urmă. "Nu am vrut răzbunare, deşi atunci m-au dat afară", a spus fundaşul.