Cristian Pustai: „Trebuie sa ne învatam sa jucam si câte 3 meciuri pe saptamâna”

Cristian Pustai: „Trebuie sa ne învatam sa jucam si câte 3 meciuri pe saptamâna”


Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Medias, a precizat ca este constient de valoarea echipei International Curtea de Arges, o formatie cu un moral ridicat dupa victoria surprinzatoare împotriva lui Dinamo Bucuresti. „Este un meci de campionat ca oricare altul, un meci foarte greu si foarte important. International este o echipa care vine dupa ce a produs surpriza din Stefan cel Mare, o echipa care a reusit sa-si aduca în aceasta vara destul de multi jucatori, unii dintre ei chiar de valoare. Este un meci important, sa speram ca am reusit sa învatam ceva
din campionatul trecut si ca la aceste meciuri ne vom mobiliza foarte mult pentru ca eu le-am jucatorilor ca orice meci trebuie sa-l tratam ca pe o finala si sa ne agatam la orice meci de puncte, deoarece acestea se contabilizeaza la final”, a spus Pustai.
Tehnicianul mediesean considera ca programul încarcat de meciuri al echipei sale din aceasta saptamâna va fi un dezavantaj fata de echipa din Arges, care va fi mai odihnita la ora meciului. „Trebuie sa ne invatam sa jucam si câte 3 meciuri pe saptamâna, suntem jucatori profesionisti si nu vad de ce nu am putea. Probabil echipa gazda va fi mai odihnita, dar asta se va vedea la ora meciului”, a adaugat tehnicianul Cristi Pustai.