Infrangere dureroasa !

Infrangere dureroasa !

Gaz Metan nu a mai repetat jocul spectaculos făcut în prima etapă cu Craiova, când a învins cu 2-1, şi a ratat şansa de a trece pentru cel puţin o zi pe primul loc în clasament.

Oaspeţii nu au avut nici măcar o ocazie la poarta lui Vâtcă în primele 30 de minute, iar gazdele au încercat prin Silvăşan, Kubala şi Pârvulescu să bage mingea în poarta lui Roheţki .

Hoban a avut golul în vârful bocancului (31), dar nemţenii au răsuflat uşuraţi, după ce balonul trimis de medieşean din 9 metri, a trecut milimetric pe lângă bară. Nici Eric nu a nimerit poarta, trei minute mai târziu, bolta acestuia din 5 metri trecând mult peste buturile Ceahlăului. Tribuna a amuţit în minutul 39, când Doicaru, scăpat pe dreapta, l-a driblat şi pe Vâtcă, dar şutul său a fost scos de pe linia porţii de către fostul jucător al moldovenilor, Nohai.

Mediaşul a încasat-o din nou la fel ca şi cu Craiova, pe final de primă repriză, când Vinicius s-a înălţat nestingherit de lângă visătorii fundaşi centrali ai Gazului şi a trimis balonul cu capul, în plasă, în dreapta lui Vâtcă. Mai mult Ceahlăul a trimis mingea în bara transversală, Doicaru ratând ţinta din numai 6 metri, în prelungirile primei părţi.

Florin Marin a sunat retragerea în apărare în mitanul secund, moldovenii blocând eficient mai toate acţiunele de atac ale Mediaşului, care nu a mai ameninţat deloc periculos poarta adversă. Doar Dudiţă în două rânduri, a fost singurul gazist care a reuşit să pună în pericol real buturile lui Roheţki, dar mingile trimise de el nu au găsit spaţiul porţii Ceahlăului.

Gafiţa a stabilit scorul final, în ultimul minut de joc, acesta înscriind simplu, cu latul, pe lângă Vâtcă, prost ieşit în întâmpinare la 16 metri.

Moldovenii sparg astfel gheaţa cu un succes pe terenul unei echipe cu care se va lupta probabil pentru evitarea unui loc retrogradabil până la finele campionatului.