Vârful de atac Cristi Silvăşan a înscris primul gol de când evoluează în tricoul Gazului metan, în meciul de ieri, de la Mioveni.
- Cristi, cum a fost golul cu Internaţionalul?
- La acea fază a fost o minge aruncată în careu, n-am stat prea mult pe gânduri, nu m-am pregătit să o trimit aşa. Pur şi simplu am reluat pe spate şi... Asta a fost. Un atacant trebuie să facă tot posibilul să se lipească la gol, pentru că de aia e pe teren. De la noi, cei din atac, se aşteaptă mai mult decât de la alţi jucători să înscriem.
- E un gol, cum se spune, de pus în ramă. Îţi mai aduci aminte de alte reuşite asemănătoare de-ale tale?
- Am dat eu şi alte goluri frumoase. Şi importante. Cred că şi acesta e foarte important. Şi mai important este însă nu cine marchează, ci ca echipa să câştige. Sper să mai dau şi alte goluri de astea, pentru a-mi ajuta echipa.
- Despre meci, ce ne spui?
- A fost un joc frumos, mult peste media campionatului. Păcat că nu a fost televizat. Eu unul sunt de părere că a fost unul dintre cele mai bune partide din acest debut de campionat. Noi am făcut un meci foarte bun şi cu Universitatea. Poate ar trebui să fim televizaţi mai des, pentru că lumea are ce vedea când jucăm noi, avem un joc deschis, plăcut ochiului. Facem spectacol.