GAZ METAN 2 - 4 Steaua Bucuresti

GAZ METAN 2 - 4 Steaua Bucuresti

Steaua a revenit la Mediaş de la 2-1 şi s-a impus cu scorul de 4-2. "Roş-albaştrii" au primit o lovitură de la 11 metri în finalul partidei, la scorul de 3-2, după un duel Surdu-Markovic, ultimul fiind eliminat. Ioan Horoba critică dur arbitrajul şi spune că se aştepta la Deaconu să arbitreze pro-Steaua. Oficialul Gazului crede că nu a fost penalty şi e decis să facă memoriu împotriva centralului care a condus partida.

"Deaconu ne-a făcut praf, vom face memoriu împotriva lui pentru că nu se poate aşa ceva. A inventat un penalty şi ne-a eliminat degeaba jucătorul. V-am spus dinainte că o să avem probleme cu arbitrajul", a spus oficialul medieşenilor.

Amărât din cauza eşecului cu Steaua, scor 2-4, antrenorul gazdelor, Cristian Pustai a pus insuccesul pe seama ghinionului. "Un meci frumos, dar din care, din păcate, n-am luat niciun punct. Am fost urmăriţi şi de ghinion, de acel fatal ricoşeu care ne-a creat atâtea probleme. Am avut meciul în mână la un moment dat, dar în partea a doua nu am mai făcut faţă", a zis Pustai, care a explicat şi decizia de a nu-l folosi pe portarul Vîtcă, împrumutat de la Steaua. "N-am vrut să iasă discuţii dacă ar fi greşit decisiv", a spus antrenorul medieşean.