Pustai: "Ne vom vinde scump pielea la Galaţi!"

Pustai: "Ne vom vinde scump pielea la Galaţi!"


Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş spune că jucătorii lui trebuie să uite repede de eşecul cu Steaua, pentru a se concentra la meciul cu Oţelul Galaţi.

Tehnicianul este de părere că elevii lui Dorinel Munteau au moralul foarte ridicat după victoria cu Dinamo.

"Ne aşteaptă la Galaţi un meci dificil în care ne punem totuşi speranţe să acumulăm punct sau puncte, pentru că a mai trecut o etapă şi am rămas tot cu 6 puncte. Trebuie să tragem învăţămintele din meciul cu Steaua şi să privim înainte deoarece urmează alte partide. Chiar dacă întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, să sperăm că vom reuşi să luăm puncte, deoarece în deplasare, chiar şi la Vaslui sau CFR am jucat destul de bine, la Piteşti foarte bine şi avem speranţe îndreptăţite să încercăm să ne vindem scump pielea la Galaţi", a spus Pustai.

Cristi Pustai a precizat că nu este de acord cu zvonurile care au circulat prin presă legate de neincluderea lui Vâtcă în lot pentru meciul cu Steaua. "Am considerat că este mai bine ca Vâtcă să nu apere în meciurile cu Steaua şi cu Galaţi, două echipe la care el a jucat. I-am explicat şi lui, am avut o discuţie în particular şi nu văd ce caz Vâtcă ar fi. Am primit goluri în fiecare etapă până la meciul cu Steaua, nu era într-o formă extraordinară şi am vrut să evităm o eventuală greşeală a lui în meciul cu Steaua, care ar fi dat naştere la alte comentarii", a adaugat tehnicianul echipei Gaz Metan.