Vâtcă a fost suspectat de blat de către medieşeni!

Vâtcă a fost suspectat de blat de către medieşeni!


Portarul împrumutat până vara viitoare de la Steaua, Andrei Vâtcă, nu a primit şansa din partea antrenorului echipei Gaz Metan, Cristi Pustai, să demonstreze că Steaua s-a înşelat atunci când a decis să nu se bazeze pe el.

Deşi goalkeeperul s-a pregătit bine în săptămâna premergătoare jocului cu echipa din Ghencea, la şedinţa care a avut loc înainte de startul partidei, Vâtcă a fost anunţat de Pustai că nu va fi oprit în lot pentru acest meci. Motivul? Oficialii medieşeni aveau informaţii că portarul a discutat de mai multe ori la telefon cu steliştii în zilele dinaintea partidei. Cei de la Gaz Metan nu l-au acuzat pe Vâtcă, însă au decis să nu rişte şi l-au scos din lot pe fotbalist, ca să înlăture orice suspiciune. Interesant e că Vâtcă nu are în contractul semnat cu echipa-gazdă nicio clauză care i-ar interzice să evolueze împotriva fostei sale echipe, fiind cam singurul jucător căruia Steaua nu i-a pus o astfel de condiţie atunci când l-a împrumutat la Gaz Metan.

Vâtcă a primit vestea cu surprindere, el crezând că nu va avea probleme în a evolua în partida de aseară. Portarul a luat loc în tribună şi a urmărit totuşi meciul colegilor săi.

17 partide a evoluat Vâtcă pentru Gaz Metan

4 meciuri a evoluat Vâtcă pentru Steaua