"Feroviari" din Gruia sunt atraşi mijlocaşul medieşenilor mai ales din pricina clauzei de reziliere a jucătorului. Brazilianul poate pleca de la Gaz pe 350.000 de euro. Şefii de la CFR aşteaptă doar "ok"-ul lui Mandorlini.

Gazul are sex-appeal pentru CFR. După ce l-au luat pe Bud şi s-a interesat de Pârvulescu, oficialii clujeni l-au trecut pe lista dorinţelor de Crăciun şi pe Eric de Oliveira (24 de ani). Ce i-a atras pe "ceferişti"?

Preţul brazilianului, considerat de şefii din Gruia drept unul accesibil mai ales după prestaţiile brazilianului din acest sezon. Conducerea vişinie i-a prezentat deja antrenorului Mandorlini imagini cu jucătorul Gazului, urmând ca italianul să se decidă zilele acestea dacă dă gir şefilor să demareze negocierile cu jucătorul din America de Sud. Sub contract cu Gazul pentru încă un an şi jumătate, Eric are clauză de reziliere de 350.000 de euro, şi nu ar spune "nu" unui transfer la Cluj. "Sincer, nu ştiu nimic de interesul celor de la CFR, nu m-a sunat nimeni de la club să mă anunţe. La fel e şi în cazul Timişoarei, dar să fim sinceri, cine nu şi-ar dori să ajungă la o echipă mai mare? Aştept să văd, însă, ce va aduce finalul de campionat pentru mine", a declarat Eric, ieri, la finele meciului de la Alba. Brazilianul a împlinit cu o zi înainte de Moş Nicolae, 24 de ani.