Antrenamente la 0 grade

Antrenamente la 0 grade


Gaziştii numără zilele rămase până la plecarea în Antalya. Sâmbătă, la Mediaş, termometrul a indicat 0 grade, dar cu toate acestea antrenorul Cristi Pustai a condus două şedinţe de pregătire.

Fotbaliştii medieşeni se călesc la 0 grade, înaintea plecării spre mult mai calda Antalye. Antrenorul Cristi Pustai le-a pregătit elevilor săi, şi sâmbătă, două antrenamente, pe terenul sintetic situat în imediata vecinătate a arenei pe care Gazul metan îşi dispută meciurile oficiale de acasă. Serii de exerciţii de stretching şi de alergări au avut în "meniu" Todea şi compania, în vreme ce antrenorul cu portarii a lucrat separat cu cei 4 goal-keeper-i, Cosmin Vîtcă, cehul Milos Buchta, ghanezul Fenny şi Voicu, un jucător aflat în probe. "Jucătorii sunt conştienţi că această perioadă este una extrem de importantă. Acum lucrăm foarte mult la capitolul fizic. Dacă trec cu bine de această perioadă, nu mai au probleme", a afirmat antrenorul Cristi Pustai. Medieşenii rămân în cantonament la Hotelul Binder Bubi din localitate până joi, 21 ianuarie, două zile mai târziu urmând să plece spre Antalya, via Bucureşti. Ademovic în stand-by Vârful de atac Ednan Ademovic, care a susţinut probe de joc, câteva zile, înaintea meciului cu Astra Ploieşti, ultimul din tur, se află, în prezent, acasă, în Serbia. El ar fi trebuit să revină la Mediaş odată cu reluarea pregătirilor, dar nu este exclus să li se alăture gaziştilor în cantonamentul din Antalya. Impresarul fotbalistului susţine că, pe lângă Gaz metan, de Ademovic s-au mai arătat interesate şi câteva cluburi din Serbia, inclusiv Vojvodina Novi Sad, dar şi că este posibil ca, în cele din urmă, destinaţia sa să fie Gaz metan. "Pentru Ademovic avem mai multe oferte din Serbia, printre care se numără şi una de la Vojvodina Novi Sad. Jucătorul se pregăteşte acasă, în această perioadă. Dacă medieşenii vor dori să-l vadă în câteva meciuri, în Antalya, este posibil", a afirmat impresarul fotbalistului. În vârstă de 22 de ani, Ednan Ademovic a jucat ultima oară la formaţia turcă de primă ligă Girsunspor. Markovic este OK
Accidentat în finalul primei părţi a turului, fundaşul central Zarko Markovic este refăcut complet, participând în aceste zile la antrenamentele conduse de tehnicianul Cristi Pustai. Markovic susţine că a început să se pregătească încă din vacanţă. "M-am refăcut şi am început să mă antrenez încă de când eram acasă", spune fundaşul, care altfel crede că Gazul metan va reuşi un retur şi mai bun decât prima jumătate a campionatului. "Ne aşteaptă un retur dificil, în care mai multe dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare vin aici, la Mediaş. Trebuie să câştigăm fiecare meci cu aceste echipe. Am încredere că vom mai aduce puncte şi din deplasări, chiar dacă mergem acasă la granzii campionatului, la Unirea Urziceni, Steaua, Timişoara ori Dinamo. Sunt convins că vom face o figură frumoasă", a mai declarat Markovic.