Gaz Metan îşi ia jucător de Seria A! Torinezul Tommaso Vailatti este aproape de Mediaş!

Gaz Metan îşi ia jucător de Seria A! Torinezul Tommaso Vailatti este aproape de Mediaş!


Oficialii grupării medieşene sînt foarte aproape de a perfecta un transfer de marcă.

După ce a fost aproape de un transfer la formaţia elveţiană FC Lucerna, ocupanta poziţiei a treia, la care românul Cristi Ianu este golgeter cu zece reuşite, mijlocaşul Tommaso Vailatti de la Torino se află în discuţii cu oficialii Gazului.

"Vom discuta cu reprezentanţii lui Gaz Metan Mediaş şi sper să ajungem la un rezultat în cîteva ore", a declarat agentul jucătorului pentru italsportpres. Vailatti are o experienţă de cinci sezoane în Serie B şi alte două în Serie A.

"Ne-am înţeles cu CFR! Casal va juca la Mediaş până în vară"


Fundaşul stânga nigerian Kasaly Casal (23 de ani), achiziţionat în această iarnă de CFR va juca în retur pentru Gaz Metan Mediaş. "L-am împrumutat pe Casal până la vară. Ne-am înţeles cu ei să ne împrumute jucătorii de care nu au nevoie pe linia de fund şi s-a ivit această posibilitate. Mâine va veni la antrenamente", a confirmat directorul general al lui Gaz Metan, care aşteaptă până mâine şi un răspuns de la mijlocaşul italian al lui Torino, Tommaso Vailatti. "Nu sunt probleme de bani, dar rămâne de văzut dacă el vrea sau nu să joace în România. Momentan nu ne-a dat niciun răspuns", a spus Ioan Horoba.