Castiga bani cu Clicksense

Castiga bani cu Clicksense

In primul rand acceseaza acest link , si pe urma logheaza-te .
http://www.clixsense.com/?5216688

Ce este ClixSense si cum pot castiga bani pe net fara investitii?

ClixSense este un site de publicitate unde oameni ca tine si ca mine, devin membrii gratuit, pentru a da click pe reclame, iar advertiserii isi promoveaza ideile sau produsele. Principiul ClixSense este “Toata lumea castiga” si asta se si intampla. Folosind metode foarte simple si practice poti sa castigi bani sau sa-ti faci publicitate.
ClixSense este rezultatul a catorva studii internationale privind marketingul online si are ca scop ocuparea unei pozitii fruntase in acest sector.
Limba engleza este folosita ca limba principala, datorita impactului sau mondial de marketing. In viitorul apropiat se intentioneza utilizarea cat mai multor limbi de circulatie internationala.
Moneda utilizata este USD.

Cati bani pot sa castig?

Suma de bani pe care fiecare user o poate castiga, variaza in functie de tipul de cont pe care il are, de tipul si numarul reclamelor pe care le vizualizeaza, de numarul de refereri si de cantitatea de reclame vizualizate de acestia.

Cum vizualizez reclamele?

Dupa inregistrare vei avea un user name si o parola. Pentru a intra in contul tau trebuie sa treci userul tau in dreptul “Username:” si parola in dreptul “Password:”. Campul “Password secondary:” va ramane necompletat.
O data loginat, trebuie sa dai click pe “View Ads” in stanga sus. Ti se va deschide o pagina cu reclamele disponibile pentru vizualizare. Pentru a vizualiza o reclama trebuie dat click pe partea verde a ei, iar apoi pe sigla “The-bux” cu trei frunzulite care va aparea. In acest moment reclama se va deschide si va trebui sa ruleze timpul minim stabilit care apare in coltul din stanga sus sub forma de bara. Dupa expirarea timpului apare o bulina verde cu semnul bifat pe ea si poti inchide fereastra.
Pentru a vizualiza urmatoarea reclama reiei pasii descrisi mai sus. Din pacate pagina nu face refresh automat si nu iti arata ce reclame ai vizualizat deja. Pentru a face refresh, trebuie sa dai click din nou pe “View Ads” din partea de sus a paginii.

Cum voi fi platit?

Platile se vor efectua prin Liberty Reserve, PayPal si Payza. Suma minima care poate fi retrasa variaza intre 3$ – 10$, in functie de contul pe care il ai ( Standard, Business, Enterprise, Corporate, Ultimate ).

Ce este un referer?

Refererii sunt useri ca tine care s-au alaturat ClixSense dar care in plus, castiga bani si pentru tine, in timp ce castiga pentru ei, din vizualizarea de reclame. Exista doua tipuri de refereri:
Refereri Directi – useri care au folosit link-ul tau pentru a se inscrie.
Refereri Inchiriati – useri care pentru o anumita suma vor genera click-uri in contul tau o perioada.