Pîrvulescu contra Pîrvulescu în Pandurii – Gaz metan

Pîrvulescu contra Pîrvulescu în Pandurii – Gaz metan


Preşedintele executiv al clubului Pandurii Tg. Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat că a discutat cu fiul său, Paul Pîrvulescu, jucător la formaţia Gaz metan Mediaş, cei doi urmând să fie adversari în meciul din etapa a V–a a Ligii I.

"Băiatul meu joacă la Gaz metan Mediaş, dar una e una şi alta-i alta. E jucător profesionist şi îşi apără culorile clubului lui. Chiar am vorbit cu el pe tema asta, vin aici şi e normal să îşi dorească să ia puncte. Cei de la Gaz metan vin să câştige la Tg. Jiu sau să plece cu puncte, dar noi sperăm să nu fie aşa. Noi avem nevoie mai arzătoare decât ei de aceste puncte", a spus Eugen Pîrvulescu.
Pîrvulescu a afirmat că speră ca jucătorii formaţiei Pandurii să se concentreze şi să obţină cele trei puncte de la meciul cu Gaz metan. "Sunt 3 puncte necesare pentru noi. Gaz metan a început mai bine campionatul şi se află chiar pe prima poziţie, deci vine din fotoliul de lider la Târgu Jiu. Dar sper ca băieţii să fi trecut peste eşecul mai dur cu Gloria Bistriţa şi să se concentreze să obţină cele 3 puncte puse în joc la partida cu Gaz metan", a precizat Pîrvulescu.
Oficialul gorjean consideră că Gaz metan a ajuns pe primul loc în clasament, deoarece au avut meciuri mai uşoare: "Cei de la Gaz metan au avut o programare mai uşoară decât noi, pentru că au jucat cu mai multe nou promovate. În schimb, noi am avut jocuri ceva mai dificile decât ei, pentru că am jucat cu Unirea Urziceni, Dinamo Bucureşti şi cu Oţelul Galaţi, care a fost revelaţia sezonului trecut, dar şi cu Gloria Bistriţa, o echipă care pierde destul de greu puncte acasă".
În ceea ce priveşte poziţia ocupată de echipa din Tg. Jiu în acest moment, Pîrvulescu nu este deloc îngrijorat: "Este doar începutul campionatului, sunt mai multe echipe cu două puncte acolo de la locul 15 în jos, dar nu e relevant acum clasamentul pentru că e abia începutul campionatului. Avem doar două puncte, dar sperăm ca sâmbătă să obţinem victoria şi să acumulăm şi noi cinci puncte şi să rămânem cu minus patru în clasamentul adevărului".