Gaz Metan Medias a obtinut prima victorie din cantonamentul din Antalya.

In aceasta dupa amiaza Gaz Metan Medias și-a trecut în cont prima victorie din acest an, victime fiind azerii de la Karabag. Medieșenii au învins cu scorul de 2-1, reușitele aparținând lui Trtovac și Hjelm (foto).

Medieşenii au marcat primul gol al partidei în minutul 8, prin Trtovac, care a reluat cu capul, din 9 metri, o lovitură de la colţul terenului
Finlandezul Hjelm, aflat în probe la Mediaş, a înscris al doilea gol al Gazului, în minutul 41, după ce a rămas singur cu portarul azer.
Ultimul dintre marcatori este un finlandez în vârstă de 23 ani, atacant de la Tampere United, unde este antrenat de tatăl său, Ari Hjelm, unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din Europa. În cei doi ani, de când evoluează în prima liga finlandeză, acesta a reușit 17 goluri, chiar dacă fizicul său nu prea îl avantajează. Jonne are 1,75 m și doar 65 de kg. Cu toate acestea, el s-a dovedit a fi un vârf de atac bătăios și tehnic, care se pare că l-a impresionat pe antrenorul principal al medieșenilor. În probe se mai află sârbul Vukadinovic, precum și italianul Sandro.