STRANIERI - Akaky : "Sunt foarte bucuros! "

STRANIERI - Akaky : "Sunt foarte bucuros! "


Fundaşul central al formatiei locale , Gaz Metan Medias, Akaky Khubutia a fost integralist în meciul pe care naţionala Georgiei l-a câştigat cu 2-1 în faţa reprezentativei Armeniei, un amical desfăşurat, miercurea trecută, în Cipru. Jucătorul grupării medieşene a lăsat, şi cu prilejul acestei partide, o impresie bună, astfel încât este foarte aproape să fie convocat şi pentru meciul din preliminariile EURO 2012, cu Croaţia, programat în luna martie.

“Sunt foarte bucuros pentru că am jucat tot meciul, fapt care mi-a dat încredere că, dacă voi avea evoluţii bune în retur, poate voi prinde partida cu Croaţia, din luna martie, din cadrul preliminariilor pentru EURO. Toţi cei din jurul naţionalei Georgiei sunt fericiţi pentru că, prin această victorie, s-a ajuns la al nouălea succes consecutiv, ceea ce reprezintă un record pentru noi. Mă bucur că evoluţia mea a fost apreciată, pentru că, pe posturile de fundaşi centrali, este o concurenţă foarte mare”, a afirmat Akaky.

Fotbalistul originar din Georgia s-a aflat la al doilea meci în tricoul naţionalei ţării sale, după ce, în toamnă, a debutat în prima re