Gaz Metan 2-0 Pandurii

Gaz Metan 2-0 Pandurii

Gazul a jucat modest în prima repriză, dar Eric a făcut din nou diferenţa în partea a doua, marcând un gol de toată frumuseţea şi pasând decisiv pentru golul lui Zaharia. Mediaşul s-a impus ieri cu 2-0 în faţa Pandurilor.


Cu securea retrogradării deasupra capului, gorjenii lui Grigoraş au început mai bine partida de la Mediaş. Pustai a trimis pe teren o echipă defensivă, Eric nu s-a regăsit deloc în prima parte, iar Pârvulescu şi Muntean nu au mai "arat" benzile laterale. În aceste condiţii, singura ocazie mai de Doamne-ajută a Gazului a fost un simplu şut în blocaj al căpitanului Todea (9). "Pandurii" nu au arătat nici ei că pot mai mult, iar puţinii spectatori din tribune se întrebau printre fluierături ce caută la un asemenea joc.

De la vestiare a ieşit însă o altă echipă a Mediaşului. Pustai l-a băgat pe Roman în locul lui Munteanu şi jocul s-a înviorat. Suporterii l-au redescoperit pe Eric, care, deşi suferă la condiţia fizică, a înscris o bijuterie de gol printr-un şut lobat de la 30 de metri, peste Mingote (57). Roman a fost aproape să înscrie după o acţiune frumoasă a lui Hoban, dar golul a picat din capul lui Zaharia, după o centrare din corner a aceluiaşi Eric (62). Brazilianul a ieşit în aplauze, ca un toreador care şi-a făcut numărul, iar Gazul urcă cel puţin până mâine pe loc de cupe europene.