Vezi ce a declarat Torres de Medias intr-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor (Gsp.ro).

Vezi ce a declarat Torres de Medias intr-un interviu realizat de Gazeta Sporturilor (Gsp.ro).

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5326133/1/alin-litu.jpg?width=610


Revenit după o accidentare la ligamente, varful de atac al formatiei Gaz Metan Medias, Alin Liţu le ameninţă pe Dinamo, Steaua şi CFR Cluj că nu vor pleca de la Mediaş cu puncte. Prima ţintă e însă liderul, Oţelul Galaţi (joi, ora 16).

Idolul său e Fernando Torres. La fel ca atacantul lui Chelsea, Alin Liţu a reuşit să înscrie din nou după 900 de minute de secetă, duminică, în ziua de Paşte, împotriva Unirii Urziceni (2-0).

- Alin, cum te simţi după ce ai marcat din nou?
- În primul rînd, vreau să spun că sînt foarte fericit pentru că mi-am revenit după o accidentare foarte urîtă, iar la un moment dat s-a pus chiar problema să mă operez. Am suferit o ruptură de ligamente, însă am avut noroc că membrana dintre oase s-a lipit şi astfel am evitat masa de operaţie. Am urmat un tratament şi o recuperare bună, aşa că iată-mă din nou pe teren. Chiar dacă sînt puţin în urmă cu pregătirea, voi recupera din mers pentru a fi în formă.

- Idolul tău, Fernando Torres, a marcat zilele trecute primul său gol la Chelsea după 900 de minute. Sincer, te aşteptai să dai şi tu un gol?
- Hai să îţi spun ceva la modul cel mai sincer. După ce am văzut că Torres a înscris, i-am şi zis sîmbătă seara colegului meu de cameră Bozeşan că voi intra şi voi marca. Am fost convins că dacă Fernando a spart gheaţa la Chelsea va veni şi rîndul meu să o fac la Mediaş. Bine, dacă faci o comparaţie între noi, ieşim cam la fel doar la capitolul minute. Dacă voi avea ocazia vreau să marchez cît mai multe goluri, vreau să-mi depăşesc idolul. Am plasat bine mingea cu capul, m-am uitat lung după ea să văd dacă nu o ajunge portarul, am avut ceva emoţii, însă execuţia a fost perfectă Alin Liţu atacant Gaz Metan

- E cineva special căruia simţi să-i dedici reuşita?
- În primul rînd, golul e pentru mine. Apoi, familiei mele, suporterilor şi întregului staff tehnic, care a avut încredere în mine.

- Urmează un tur de forţă, deoarece veţi juca cu granzii din campionat. La ce să ne aşteptăm?
- Treaba stă foarte simplu. Vom reuşi un rezultat bun la Galaţi, iar apoi vom bate acasă Dinamo, Steaua şi CFR. Nu vom mai pierde pînă la finalul campionatului!