9 jucatori accidentati:CS Mioveni 4-2 Gaz Metan

9 jucatori accidentati:CS Mioveni 4-2 Gaz Metan

Formatia care nu a marcat nici un gol in primele 4 etape , CS Mioveni , a invins pe Gaz Metan cu scorul de 4-2 , dupa ce la un moment argesenii conduceau cu 4-0.

Zero pe linie. Acesta era bilanţul umilitor, chiar şi pentru o nou-promovată, pe care Stan l-a găsit la Mioveni. Iar misiunea de salvare a început tocmai în faţa unui adversar incomod, dar aflat încă sub efectul dezamăgirii produs de ratarea calificării în grupele Europa League. Entuziasmul dat de un nou tehnician pe bancă i-a trezit din amorţeală pe Dică şi compania, iar golul a venit rapid, din capul lui Săndulescu. Nevoit să atace, Pustai a schimbat din mers sistemul, a mai trimis un vârf pe teren, însă riposta Gazului a fost tot sub aşteptări. Bawab şi Ciucă au fost aproape să-şi readucă echipa în joc, însă niciunul nu a fost suficient de precis.
La 4-0, gazdele s-au relaxat, permiţîndu-le ardelenilor să înscrie prin Zaharia şi Roman. Echipa de start CS MIOVENI: Coca - Voicu, Săndulescu, Iordache, Neagu - Mărgăritescu, V. Gheorghe - Enache, N. Dică, Neaga - Tănasă GAZ METAN MEDIAŞ: Pleşca - Ciucă, Fl. Lazăr, Buzean, Vukadinovici - Cr. Todea, Breeveld - Hoban, Bawab, C. Petre - Liţu.

Jucatori accidentati de la Gaz Metan : Jarko Markovic , Jasmin Trtovac , Akaki Khubutia , Paul Parvulescu , Alex Munteanu , Doru Dudita , Florin Bratu , Romulus Miclea , Raul del Campo.