Buchta a fost imprumutat la Otelul Galati

Buchta a fost imprumutat la Otelul Galati

Portarul slovac Milos Buchta (31 de ani) a fost cedat astăzi de către Gaz Metan, sub formă de împrumut pentru un an la campioana Oţelul Galaţi. "Am fost solicitat de oficialii Oţelului şi ne-am înţeles pentru împrumutul pentru un sezon. Noi îl avem pe Pleşca într-o formă bună, dar şi pe Vîtcă, iar Milos are nevoie de jocuri", a explicat Ioan Horoba, directorul general al Mediaşului.

Declarat cel mai bun portar din liga întîi în 2010, slovacul Milos Buchta (31 de ani) a trăit o adevărată dramă anul acesta. Buchta a evoluat în sezonul trecut doar în runda inaugurală cu Victoria Brăneşti, după care a început pentru el calvarul. A resimţit dureri la genunchiul stîng iar apoi a ajuns pe masa de operaţie. Diagnosticul mecidicilor a fost unul crunt: rupere de ligamente şi de tendon. Citeşte şi: "Buchta spune că a fost distrus de medicii români: "Cea mai mare greşeală a fost că m-am operat în România"

A suferit o primă intervenţie chirurgicală la Bucureşti şi credea că va reveni pe gazon cît mai curînd. Norocul însă nu a fost aliatul său, iar la cîteva luni a avut nevoie de o nouă intervenţie, suferită în Cehia. El a ratat toată pregătirea de vară, pentru că a urmat un program special de recuperare.