Akaki Khubutia, la Samsunspor

Akaki Khubutia, la Samsunspor


După portarul Milos Buchta, gaziştii s–au despărţit şi de internaţionalul georgian.

Gazul metan l-a cedat pe fundaşul Akaki Khubutia la Samsunspor. Georgianul va juca, până în vara lui 2012, la gruparea din prima ligă din Turcia.
"Akaki va fi împrumutat la Samsunspor pentru un an, după care turcii îl pot cumpăra pe o sumă mai mare decât cea oferită de Dinamo pentru Pîrvulescu. L-am adus pe Frăsinescu de la Gloria Bistriţa", a mai spus Ioan Horoba.
"Sunt foarte mulţumit pentru acest transfer, mai ales că, din punct de vedere financiar, am de câştigat şi eu, dar şi Gazul metan. Sper să fie foarte frumos în Turcia. Va trebui să lucrez foarte mult, pentru a-mi câştiga locul de titular în echipă. Vreau să le mulţumesc celor de la Mediaş pentru tot, mai ales că, la Gaz metan, am ajuns să joc meci de meci şi aşa am ajuns în naţionala Georgiei. În Turc
ia cred că este un campionat mai puternic decât în România. Dar, cel mai mult sunt bucuros că de la Samsun şi până acasă, în Georgia, sunt doar 330 de km", a afirmat Akaki.

Frăsinescu vine astăzi

Mijlocaşul bistriţean Cosmin Frăsinescu, în vârstă de 26 de ani, va ajunge astăzi la Mediaş şi va efectua, în această seară, prima şedinţă de pregătire sub comanda tehnicianului Cristi Pustai. Conform înţelegerii dintre cele două cluburi, fotbalistul a fost lăsat să evolueze, sâmbătă, pentru Gloria Bistriţa în meciul de campionat, din deplasare, cu Mureşul Deva. Frăsinescu a evoluat foarte bine şi a marcat un gol, din penalti, în victoria clară a bistriţenilor, scor final 4-0.
"A fost o despărţire frumoasă de Bistriţa, cu un gol marcat, chiar dacă din penalti. Îmi pare foarte rău de situaţia în care este echipa din Bistriţa, nevoită fiind să joace în Liga a II-a. Asta este viaţa, mergem mai departe. Sper ca, la Mediaş, să fac treabă bună, să continuăm lucrurile frumoase care s-au început la Gaz metan. Nu o să fie, cred eu, nici un fel de probleme cu adaptarea mea la echipă, deoarece îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii medieşeni, dar şi pe oamenii din stafful tehnic. Pentru noi, toate meciurile vor fi grele. Aşteptăm cu mare încredere confruntarea cu Steaua, de sâmbătă”, a afirmat Frăsinescu.