Eric:"Horoba e un NESIMŢIT şi va PLĂTI!"

Eric:"Horoba e un NESIMŢIT şi va PLĂTI!"

Eric, vedeta lui Gaz Metan, s-ar putea transforma în cel mai aprig inamic al clubului medieşean. Brazilianul e hotărât să deschidă un proces pentru a-şi căpăta primele neîncasate, reţinute de club din banii din contract.


Conflictul dintre Eric de Oliveira, fostul star al echipei de pe Târnava Mare, şi Gaz Metan cunoaşte un nou episod, amorsat de o declaraţie a directorului general Ioan Horoba. "Am încercat să-l legitimăm pe nepotul lui Eric, dar a dispărut şi el", a spus ieri Horoba, iar vorbele oficialului l-au înfuriat la culme pe fostul golgheter al Mediaşului. "Horoba e cel mai mare nesimţit pe care l-am cunoscut şi va plăti pentru gura lui mare. Din cauza practicilor lui, lumea îşi pierde plăcerea pentru fotbal la Mediaş. Vitinho a plecat pentru că Horoba i-a propus un salariu lunar de 1.500 de euro. O batjocură, aşa cum a făcut şi cu mine timp de patru ani", a izbucnit Eric la adresa lui Horoba, pe care-l consideră responsabil de plecarea sa de la Mediaş. "Am vrut să mă întorc la echipă, chiar am sunat de vreo zece ori şi i-am implorat să rezolve situaţia mea cu brazilienii şi să ne înţelegem, dar nu s-a rezolvat nimic", a povestit Eric.

"Mă antrenez singur"

Mijlocaşul spune că se va întoarce în România, dar nu pentru a juca fotbal, ci pentru a da clubul Gaz Metan în judecată. "O să-i dau în judecată pentru cei 11% care mi-au dispărut aproape un an din contract şi pentru un salariu pe care nu mi l-au plătit. De asemenea, n-am încasat primele din retur şi nici pe cea pentru calificarea cu KuPS", a mărturisit Eric, care a ţinut să precizeze că nu se pregăteşte cu Karpaty Lvov: "Nu am semnat cu nimeni şi mă antrenez singur".


15 goluri a marcat sezonul trecut Eric pentru Gaz Metan, în 31 de partide jucate

86 de meciuri în Liga I a bifat brazilianul în tricoul Mediaşului

Nu intru cu Eric în polemică. El va plăti pentru ceea ce spune. E sub contract cu Mediaşul şi noi îl aşteptăm în continuare la echipă
Ioan Horoba, director general Mediaş

Brazilienii şi-au primit banii din contract, dar după ce au văzut că Eric a ajuns cunoscut au cerut mai mult. Jucătorul e cu salariul la zi
Ioan Horoba, director general Mediaş