FC Caracal – Gaz metan II 2–2

FC Caracal – Gaz metan II 2–2

Gaziştii mici au condus cu 1–0 şi 2–1 la Caracal, dar de fiecare dată au fost egalaţi.

După victoria din etapa precedentă, 1-0 cu FC Cisnădie, jucătorii lui Costel Hanc au încercat să obţină măcar un punct din deplasarea de la Caracal. Gaz metan II ar fi putut câştiga chiar, dar după ce a condus cu 1-0 şi 2-1, s-a văzut de fiecare dată egalată.
Hlinca a deschis scorul, fructificând o centrare din lovitură liberă a lui Gombar ('12). Bârsan a egalat spre finalul primei reprize ('39), dar imediat a venit replica gaziştilor, Gaşpar făcând 2-1 ('40). Nica a egalat din nou, după un sfert de oră din repriza secundă. Impulsionate de reuşită, gazdele ar fi putut da lovitura de graţie, dar Portnojs a salvat, de la vinclu ('76), la şutul aceluiaşi Nica, dar şi la reluarea lui Dănăluş, din interiorul careului mare ('84).
Gaz metan II: Portnojs - Savin, Hlinca, Husar, Gombar - Csiki (Lază '80), Stoia, Gaşpar (Pustai '90+2), Covaciu, Lup (N. Popa '90) - Siriţeanu (Cîndea '85).
“A fost un meci cu o primă repriză echilibrată, în care am şi marcat de două ori. După pauză, gazdele au exercitat o presiune permanentă, noi ne-am apărat bine şi am scos un punct de la o echipă bună, care şi-a propus promovarea şi care are în componenţă mulţi fotbalişti experimentaşi, cu jocuri în Divizia A şi liga secundă ani la rând. Este bine că avem un început bun de campionat şi sper să fie de bun augur pentru moralul jucătorilor noştri, pentru că doar prin rezultate pozitive vor prinde mai multă încredere ”, a afirmat tehnicianul Costel Hanc.

Liga a III-a, Seria a IV-a, etapa a III-a
FCM TÎRGOVIŞTE - GIROM ALBOTA 0-0
FC CARACAL - GAZ METAN II MEDIAŞ 2-2 (1-2)
Au marcat: Bârsan '42, C. Nica '68 / Hlinca '12, Gaspar '40
FC CISNĂDIE - METALOGLOBUS BUCUREŞTI 5-0 (3-0)
Au marcat: Leon Bazile '12, '15, G. Onuţ '22 - penalti, P. Munteanu '47, Dicher '66
MINERUL MĂTĂSARI - MINERUL MOTRU 1-0 (0-0)
A marcat: Nicolovici '51
OLTCHIM RM. VÎLCEA - ATLETIC BRATU 3-0 (1-0)
Au marcat: Ş. Răcăreanu '34, '67 O. Marinescu '87
GHECON LĂPUŞATA - PANDURII II TG. JIU 2-1
CS VIŞINA NOUĂ - PROMETEU CRAIOVA 2-0
DAMILA MĂCIUCA - JIUL ROVINARI 1-1.