Ne-am facut damblaua si i-am batut pe Steaua

Ne-am facut damblaua si i-am batut pe Steaua

Echipa noastra Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Bawab '14 (penalti) şi Bud '61, '70.

1-0: Centralul Alexandru Tudor a acordat penalti pentru echipa din Mediaş după ce Martinovici l-a tras de tricou în careu pe Trtovac. Bawab a transformat lovitura de la 11 metri, după care a dedicat reuşita familiei sale;

2-0: Bud a marcat în urma unui şut din 15 metri, după o pasă de la Bawab;

3-0: Petre i-a centrat lui Bud, care a reluat cu latul din careu.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Vukadinovici (Buzean '80), Lazăr, Markovici, Trtovac - Hoban, Todea, Nicandro (Zaharia '87), C. Petre - Bawab, Bud (Roman '82). Antrenor: Cristian Pustai.

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici (Emeghara '74), Iliev, Geraldo, Latovlevici - Rusescu (Nikolici '77), Bourceanu, Brandan (Fl. Costea '63), Tănase - M. Costea, Tatu. Antrenor: Roni Levi.

"Sincer, mă surprinde scorul. Steaua e Steaua şi noi avem un complex în meciurile de acasă. În afară de un egal, nu am reuşit să-i învingem niciodată. Poate am răzbunat insuccesele anterioare.

Chiar dacă nu am jucat spectaculos, a fost un joc eficient. Mă bucur enorm că am învins Steaua şi că am dat încredere echipei, care era într-o oarecare criză.

MM a ieşit de multe ori din spaţiul tehnic, am crezut că el e antrenorul la un moment dat." , a declarat Ioa Horoba.

"Mă bucur că am reuşit să cîştigăm, era important să redevenim acea ecipă puternică din campionat. Ne-am obişnuit cu prezenţa în Europa şi ne dorim ca pe final de campionat să ne aflăm iarăşi în lupta pentru un loc de cupe europene.

Asta n-a fost umilinţă, umilinţă a fost cînd am pierdut noi cu 5-0 pe teren propriu. Mă bucur că le-am oferit suporterilor un meci spectaculos. Important e să ai atitudine, iar echipa asta a mea arată că o are din plin",
a spus tehnicianul la DigiSport, la Fanatik Show.

"Mă bucur foarte mult pentru revenirea mea, dra mi-am făcut doar datoria de atacant. De asta am venit aici, să ajut la obţinerea unui loc cât mai bun. Steaua cu Schalke? Niciun meci nu seamănă, aşa că le doresc baftă în cupele europene, aşa cum le doresc şi celorlalte echipe. Nu consider că am umilit Steaua, ci doar mi-am făcut datoria. Sper ca noi să o ţinem pe aceeaşi linie şi sper ca CFR Cluj să îmi oprească un tricou de campion la finalul sezonului" , a spus Bud

Cartonaşe galbene: Trtovac '90, Petre '90+1 / Geraldo '36, Bourceanu '48, Latovlevici '62, Fl. Costea '63,

Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Daniel Hulubei - Florin Ghimbăşan

Observatori: Gheorghe Moise, Romeo Pascu

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.