Parvulescu:Sunt suparat ca nu am ajuns la Dinamo.Dar asta e viata.Sper ca din iarna se va realiza acest transfer

Parvulescu:Sunt suparat ca nu am ajuns la Dinamo.Dar asta e viata.Sper ca din iarna se va realiza acest transfer

Paul Pârvulescu a fost pentru câteva minute dinamovist. A făcut vizita medicală şi s-a înţeles la contract, dar visul său de o viaţă s-a ruinat după ce Gaz Metan a mărit brusc preţul şi a blocat transferul. Mai jos puteţi citi o dovadă de ataşament unică poate în fotbalul românesc de la un jucător care se chinuieşte deja de ceva vreme să ajungă în "Ştefan cel Mare".

Paul, un nou transfer ratat la Dinamo. Cât de dezamăgit eşti?

Îţi dai seama... Mi-am pus mari speranţe în realizarea acestui transfer. Chiar credeam că de această dată o să se ţină cont şi de dorinţa mea. Eu ţin cu Dinamo de când mă ştiu, iar pentru mine e un vis să joc acolo.

Cum au fost aceste zile în care erai dat ca şi transferat?
Aşteptam să se termine odată negocierile şi să semnez. Eu m-am înţeles fără probleme cu cei de la Dinamo. Sunt nişte oameni deosebiţi. Când mă gândesc la atmosfera de acolo şi la suporteri, îmi pare şi mai rău că nu m-am transferat.

Eşti supărat pe cei din conducerea lui Gaz Metan?

Eu sunt supărat că n-am ajuns la Dinamo. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu cine e de vină şi nici nu mă interesează. Îi mulţumesc în schimb domnului Pustai, care m-a înţeles. El este unul dintre puţinii oameni care mă fac să o iau de la capăt acum.

"Nu ştiu dacă mai stă Dinamo după mine!"

În iarnă, Dinamo o să mai facă o încercare. Se realizează transferul atunci?
Nu ştiu dacă mă vor aştepta pe mine până în iarnă. Un lucru este sigur însă: nu voi accepta să merg la nicio altă echipă din România în afară de Dinamo. Fac asta din respect pentru suporterii dinamovişti.

Crezi că Gaz Metan va lua mai mulţi bani pe tine decât a oferit Dinamo acum (n.r. - 500.000 de euro)?
Nu prea cred, pentru că suntem totuşi în România, unde nu se plătesc sume foarte mari pe fotbalişti. În plus, eu mai am un an şi jumătate contract şi într-un an Gaz Metan m-ar putea pierde gratis.

Vei evolua cu acelaşi entuziasm acum pentru Gaz Metan?

Îmi este greu, dar trebuie să îmi văd în continuare de carieră şi să joc cât mai bine la Gaz Metan. Mă pregătesc pentru meciul cu Steaua. Vreau să bat Steaua pentru Dinamo şi pentru suporterii din "Ştefan cel Mare". Măcar atât!

Tatăl lui Paul, Eugen Pârvulescu, preşedinte la Pandurii, e dinamovist şi e cel care i-a insuflat şi fiului dragostea pentru roş-albi

7 goluri în 75 de meciuri a marcat Pârvulescu în Liga I