Pustai : ''Nu va fi deloc un meci ușor cu Astra''

Pustai : ''Nu va fi deloc un meci ușor cu Astra''

Înaintea meciului de la Ploiești, antrenorul gaziștilor, Cristi Pustai, speră ca echipa sa să redevină formația din trecut.

„Urmează partida din deplasare cu Astra Ploiești, o echipă în revenire de formă, o echipă, care după primele două etape, care au consemnat tot atâtea eșecuri, n-a mai cunoscut gustul amar al înfrângerii, așa că nu va fi deloc un meci ușor, de fapt, nici nu mai există așa ceva. Mergem la Ploiești ca la orice joc, să sperăm că am trecut peste acele oscilații de cald și rece, de dulce și amar și că vom redeveni o echipă care primește foarte greu gol și care, în general, se dă greu bătută, a declarat Cristi Pustai la conferința de presă premergătoare meciului.

Pentru meciul cu Astra, medieșenii vor avea doi absenți, pe Bratu accidentat și pe Markovic, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Paul Pîrvulescu a reînceput antrenamentele cu echipa și, probabil, o să joace la Ploiești. „Din păcate, pentru această partidă lipsește Markovic, suspendat pentru cumul de cartonașe, e un pic cam devreme, etapa a șaptea, deci după șase etape să acumulezi patru cartonașe, dar asta e. În infirmerie mai avem pe Bratu. Paul Părvulescu a pornit de săptămâna aceasta antrenamentele în rând cu echipa, așa că s-ar putea să-l vedeți sâmbătă la Ploiești”, a mai spus Cristi Pustai.

Vitinho, tot mai aproape de Mediaș

Rămasă fără brazilieni după plecarea lui Eric, Gaz Metan încă mai așteaptă cartea verde a lui Vitinho Medeiros, jucătorul lui Metropolitano, care trebuie să sosească de la Federația Braziliană de Fotbal. „Despre legitimarea lui Vitinho, încă mai așteptăm cartea verde, celelalte probleme s-au rezolvat, în sensul că a fost acceptat în calculator, pentru că acum toate transferurile se fac electronic, dar Federația Braziliană cam tot timpul a mai întârziat cu trimiterea cărților verzi”, a declarat Cristi Pustai.