Pustai:''Pana acum am avut evoluții destul de oscilante”

Pustai:''Pana acum am avut evoluții destul de oscilante”

Antrenorul Cristi Pustai a declarat, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Steaua, că își dorește ca echipa sa să rămână tot cu 0 în „clasamentul adevărului” și după această partidă.

În opinia lui Cristi Pustai, Gazul a terminat campania europeană cu „sacrificiile de rigoare”, antrenorul medieșenilor referindu-se la punctele pierdute cu FC Brașov, Dinamo București sau Mioveni, meciuri disputate între etapele de Europa League. „Ne așteaptă un meci foarte greu, întâlnim Steaua, care reprezintă poate cea mai iubită echipă din țară și un brand important și o echipă cu jucători de valoare, o echipă bună. Noi, în acest campionat, până în acest moment am avut evoluții destul de oscilante, însă suntem la 0 în clasamentul adevărului și să spunem că după acest meci vom rămâne tot așa. Am încheiat campania europeană cu sacrificiile de rigoare, mă gândesc aici și la puncte pierdute, cel cu Brașovul pe ultimele secunde, punctele cu Dinamo, punctele de la Mioveni”, a spus Cristi Pustai, antrenorul Gazului.

Medieșenii nu au scăpat nici de accidentările care i-au „bântuit” în toată această perioadă. Dudiță, Munteanu și Del Campo par a fi indisponibili pentru tot restul campionatului, iar acestora li se adaugă Paul Pîrvulescu care, deși nu este accidentat, nu va putea evolua împotriva Stelei. Sub semnul întrebării se află și prezențele lui Trtovac și Markovic. „Mă mai refer și la accidentările jucătorilor, care ne-au bântuit în această perioadă. Să sperăm că intrăm într-o altă perioadă în care ritmul jocurilor va fi unul normal pentru noi, pentru campionatul nostru, și ne vom reveni. Și pentru acest meci vom mai avea jucători accidentați, n-o să-i mai repet pe cei trei, care probabil sunt indisponibili întreg campionatul – Dudiță, Munteanu și Del Campo – îl mai avem încă pe Paul Pîrvulescu, care nu va putea evolua sâmbătă. Mai sunt sub semnul întrebării și Trtovac și Markovic, dar până la ora jocului mai sunt încă destule ore și cred că își vor reveni și ei și vor fi apți.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Steaua București se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 21.30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.