Cristi Pustai : Probabil are cel mai valoros lot din Liga I

Cristi Pustai : Probabil are cel mai valoros lot din Liga I

Deși nu au probleme de lot, gaziștii au alte bătăi de cap, deoarece întâlnesc una dintre cele mai în formă echipe din campionatul românesc. „Vom avea din nou un meci foarte greu la Mediaș, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru, o echipă care aseară(n.r. joi) a încântat pe toată lumea, reușind un joc foarte frumos și un rezultat foarte bun. O echipă care, în deplasare, are o linie de totul sau nimic, din șase jocuri disputate în deplasare au trei victorii și trei înfrângeri, deci o echipă pe care nu a mulțumit-o egalitatea. Un mijloc foarte bun, cu Adailton, Wesley și Sânmărtean, o tripletă pe care cred că orice antrenor și-ar dori-o în echipă”, a spus Cristi Pustai, la conferința de presă de vineri, 4 noiembrie 2011.

Parcursul Gazului din actuala stagiune a Ligii I a fost presărat fie cu victorii, fie cu înfrângeri, dar niciodată cu rezultate de egalitate, medieșenii fiind singura formație, care nu a terminat la egalitate nici un meci. Totuși, traiectoria gaziștilor a fost una oscilantă, după cum, în repetate rânduri, a spus-o și Cristi Pustai, victoriile alternându-se cu înfrângerile, în cele 12 etape disputate până în acest moment. „Dacă tot vorbim de statistici, ar urma probabil meciul cel bun și ar fi un rezultat foarte-foarte bun pentru noi, dacă am reuși să obținem toate cele trei puncte, am reuși să ne menținem în plutonul fruntaș din acest campionat. Nu sunt probleme de lot. Au revenit Hoban și Todea. Vom vedea luni seara dacă va fi un avantaj pentru noi, din cauza faptului că Vasluiul a jucat în Europa League. E normal să apară o stare de oboseală, însă este poate cel mai valoros lot din Liga I. Să sperăm că vor fi mai obosiți și că starea lor fizică nu este la parametrii maximi. Însă, cum am zis, este o echipă foarte bună, iar la jocurile din deplasare au 10 goluri înscrise în cele trei victorii, fără să primească vreun gol, deci un golaveraj fantastic. Iar în meciurile pe care le-au pierdut, la fel, au 0-6, deci în meciurile în care nu au înscris, au pierdut. Să sperăm că la Mediaș nu vor înscrie, și dacă mergem după aceste reguli, să obținem cele trei puncte”, a adăugat Cristi Pustai, în cadrul conferinței de dinaintea meciului Gaz Metan - Vaslui, desfășurată vineri, 4 noiembrie 2011.

Meciul Gaz Metan Mediaș - FC Vaslui este programat pentru luni, șapte noiembrie, cu începere de la ora 20.45. - www.TurnulSfatului.ro