Cristi Pustai : Speram sa ne intoarcem macar cu un punct

Cristi Pustai : Speram sa ne intoarcem macar cu un punct

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, speră ca formaţia sa să plece neînvinsă din Giuleşti, chiar dacă se confruntă cu anumite probleme de lot pentru meciul cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I.

"Rapid este o echipă cu un lot foarte bun şi echilibrat valoric, antrenat de un tehnician pe care nici nu mai are rost să-l gratulez. Vom merge în Giuleşti cu gîndul să prestăm un joc grupat şi bun, la fel cum am făcut-o şi în precedentele dăţi şi să sperăm că de această dată vom obţine cel puţin un punct. Din păcate, noi ne confruntăm cu anumite probleme de lot, Petre şi Markovici sunt suspendaţi, iar Trtovac şi Zaharia sunt accidentaţi", a declarat Cristi Pustai.

Pustai a comentat în legătura cu tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României, în urmă căreia Gaz Metan va juca cu Poli Timişoara, precizând că singurul fapt negativ în urma tragerii este că echipa sa va juca în deplasare. "Cum am spus şi înainte de tragerea la sorţi, nu am avut o echipă preferată cu care aş fi vrut să picăm. Ghinionul nostru în ghilimele este că vom juca în deplasare la Timişoara. Ne vom juca şansele până la capăt şi cred am fi avut şanse cu orice echipă am fi căzut. Timişoara nu mai este echipa de anul trecut, au pierdut anumiţi jucători, dar rămâne o echipă solidă, de tradiţie, cu jucători de valoare şi care va beneficia cu siguran?ă de suportul publicului cald. Ar fi fantastic dacă am ajunge în primăvara Cupei României", a încheiat Pustai.