Un egal norocos:Gaz Metan 1-1 FC Vaslui

Un egal norocos:Gaz Metan 1-1 FC Vaslui

Gaz Metan a remizat cu Fc Vaslui, scor 1-1, dupa ce vasluienii au evoluat cu un om mai putin timp o repriza, dupa eliminarea lui Papp.
a faze importante, ambele in ultimele minute ale sale. Mai intai, Markovic isi executa propriul portar cu un lob de exceptie (’45), care i-ar face invidiosi si pe marii atacanti din Premier League sau La Liga. Urmeaza o faza controversata, vasluienii ramanand in 10 oameni dupa eliminarea lui Papp, pentru cumul de cartonase, o faza la care finantatorul echipei moldave va protesta cu siguranta. In rest, cele doua echipe au oferit un spectacol jalnic, un antijoc total, in care nicio faza nu a fost destul de periculoasa pentru a pune in pericol echilibrul de pe tabela.

Surprinzator, vasluienii sunt cei care incep mai bine si Wesley (cu un sut periculos) si Sinmartean (care a lovit transversala din lovitura libera) au fost aproape sa faca 2-0. Vasluienii continua sa domine partida, insa se vad nevoiti sa se recunoasca invinsi in minutul 81, cand Bud a egalat, profitand de lipsa de reactive a defensivei lui Hizo, care a acuzat omul in minus. Vasluienii continua sa preseze, insa Wesley si Jovanovici nu reusesc sa gaseasca din pozitii excelente drumul spre gol, astfel ca partida se incheie la egalitate, un 1-1 inregistrat la capatul unui meci de angajament, in care vasluienii au avut cele mai mari ocazii ale partidei.

Cu acest egal, vasluienii urca pe locul 7, la egalitate cu Otelul Galati, in timp ce mediesenii urca si ei pe 10, la egalitate cu Ceahlaul.

Gaz Metan Medias – FC Vaslui 1-1 (0-1)
Stadion: Gaz Metan (Medias). | Spectatori: 1.500

Au marcat: Bud ’81 / Markovic ’45 – aut.

Cartonase galbene: Markovic ’27, Hoban ’50, Bud ’76, C.Petre ’78, Todea ’84, Bawab ‘90 / Papp ’30, ‘45+1, Bello ‘45+1, Adailton ’57, Jovanovic ‘90+2

Cartonase rosii: Papp ‘45+1


Gaz Metan Medias: Vitca - Frasinescu, Fl.Lazar, Markovic (’46 Bud), Muth (’61 C.Petre) - Todea, Hoban - R.Avram, Bozesan, Pirvulescu – Vitinho (’59 Bawab).
Rezerve: Plesca, Buzean, Zaharia, Breeveld.
Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Farkas, Papp, Milisavljevic - Pavlovic, Zmeu (’82 Jovanovic) - Adailton, Wesley, Sinmartean – Bello (’46 Balaur).
Rezerve: Puia, Hugo Luz, Ad,Gheorghiu, R.Costin, Gladstone.
Antrenor: Viorel Hizo.