Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias, in aceasta seara

Rapid Bucuresti - Gaz Metan Medias, in aceasta seara

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, speră ca formaţia sa să plece neînvinsă din Giuleşti, chiar dacă se confruntă cu anumite probleme de lot pentru meciul cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I
"Rapid este o echipă cu un lot foarte bun şi echilibrat valoric, antrenat de un tehnician pe care nici nu mai are rost să-l gratulez. Vom merge în Giuleşti cu gîndul să prestăm un joc grupat şi bun, la fel cum am făcut-o şi în precedentele dăţi şi să sperăm că de această dată vom obţine cel puţin un punct. Din păcate, noi ne confruntăm cu anumite probleme de lot, Petre şi Markovici sunt suspendaţi, iar Trtovac şi Zaharia sunt accidentaţi", a declarat Cristi Pustai.
Gaz Metan Medias a reușit să obțină un egal norocos cu FC Vaslui, cu care a terminat la egalitate, după un meci în care, dacă n-ar fi fost ajutată de arbitrul Colţescu, ar fi pierdut cu siguranță. A fost primul egal din acest sezon pentru Mediaş, care are după 13 etape 16p, fiind doar pe locul 10 în clasament, departe de zona cupelor europene. Jucătorii speră că în acest final de an să mai salveze ceva, ținând cont că după meciul de mâine cu Rapid, vor întâlni trei nou promovate la rând. Ei și-au propus să obțină un rezultat de egalitate în Giulești, iar cu Petrolul, Concordia și Ceahlăul să ia cel puțin 6p.

Echipa probabilă: Vâtcă - Frăsinescu, Fl.Lazăr, Muth, Buzean - R.Avram, Todea, Breeveld, Pârvulescu - Bawab, Bud; Antrenor: Cristian Pustai; Accidentaţi: Al.Muntean, Raúl del Campo, Dudiţă, R.Zaharia, Trtovać, Liţu, Fl.Bratu; Suspendaţi: Z.Marković, Cip.Petre

Echipa probabilă: D.Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Ezequias - N.Grigore, Alexa, Deac - Filipe Teixeira, Pancu, Herea; Antrenor: Răzvan Lucescu; Accidentat: Gláuber; Suspendaţi: nu există

Acţionarul majoritar George Copos a renunţat la biletele scumpe pentru meciurile de acasă, iar la partida de luni, cu Gaz Metan Mediaş, fanii vor avea parte de preţuri obişnuite pentru o seară de Liga 1.

Răzvan Lucescu a rămas cu doar trei stoperi în lot: Marcos Antonio, Burcă şi Oros, după ce brazilianul Glauber Berti (28 de ani) a fost trimis acasă, el devenind indisponibil până la finalul anului. Sud-americanul a acuzat în urmă cu o lună dureri la metatarsienele piciorului drept, însă controalele medicale nu au arătat nimic în primă fază. După mai multe RMN-uri şi radiografii, staff-ul medical a identificat problema: fractură de stres! Mai exact, structura osului s-a deteriorat într-un punct din cauza suprasolicitării, precum sărituri repetate sau alergatul pe distanţe lungi. "E foarte greu să localizezi astfel de afecţiuni pentru că la prima vedere osul pare perfect normal", a explicat medicul Marian Dumitru.

Vladimir Bozovic a revenit miercuri de la naţionala Muntenegrului, care a pierdut marţi seara returul cu Cehia (0-1), ce a contat pentru calificarea la Euro 2012. Bozovic este posibil să nu intre din primul minut în partida cu Gaz Metan Mediaş, în locul său urmând a evolua Ezequias, care revine după cele trei etape de suspendare pe care le-a primit după derby-ul cu Steaua.

21.11.2011, Bucureşti, Stadion: "Giulesti-Valentin Stanescu", ora: 19:00, live Dolce Sport
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş
Palmares: 12 9 2 1 25-8
Primul meci: 6-1 în Giuleşti, la 14 septembrie 1947, acesta reprezentând şi scorul maxim
Ultimul meci jucat în Giuleşti: 2-1 la 3 aprilie 2011