500.000 plus 3 jucatori pe Paul Parvulescu

500.000 plus 3 jucatori pe Paul Parvulescu

Nu a început perioada legală de mercato, dar dinamoviștii plusează pentru a a perfecta „afacerea” Paul Pîrvulescu.
  Dinamo București a pus pe masa Gazului Metan 500.000 de euro plus trei fotbaliști sub formă de împrumut, pentru a-l achiziționa pe mijlocașul stânga.
Georgian Păun, mijlocaș ofensiv, și Nicolae Mușat, fundaș stânga, sunt doi din cei trei jucători pe care Dinamo îi poate trimite la Mediaș. Atacantul Țucudean era o variantă agreată de ardeleni, însă, atât fotbalistul, cât și acționarii „câinilor” s-au împotrivit ideii, deoarece în Ștefan cel Mare se crede că vârful poate ajuta sistemul ofensiv al echipei lui Ciobotariu în retur. Un al treilea jucător, care poate intra în tranzacție, este Liviu Ganea, care îl poate substitui pe accidentatul Cristi Bud, în echipa medieșeană. Ganea întră în ultimele șase luni de contract.

Pîrvulescu vrea la Dinamo
Mijlocașul de 23 de ani și-a manifestat în dese rânduri dorința de a evolua sub comanda lui „Ciobi”. „Îmi doresc să joc la o echipă mare ca Dinamo, care se bate an de an la titlu, şi sunt pregătit să fac acest pas. Este bucuria oricărui dinamovist că echipa se află pe primul loc, sper să câştige campionatul şi să fac şi eu parte din acest colectiv. După meciul de la Tîrgu Jiu, când m-am accidentat, Ciobi m-a sunat şi m-a încurajat. Îi mulţumesc din suflet şi îmi doresc să fie următorul meu antrenor”, a declarat Pîrvulescu pentru DigiSport.
Conform gsp.ro, dinamoviștii discută transferul lui Pîrvulescu direct cu șefii TransGaz. Un posibil atu al alb-roșilor ar putea fi dificultățile financiare prin care trece clubul ardelean, mai mulți fotbaliști plângându-se că nu le-au fost achitate salariile de două luni de zile.
Dacă Paul Pîrvulescu va semna cu Dinamo București, el ar urma să încaseze 8.000 de euro lunar, în următorii patru ani și jumătate.