Cristi Bud are genunchiul rupt si sta 8 luni

Cristi Bud are genunchiul rupt si sta 8 luni

Atacantul Mediaşului crede că atacul adversarului său, Scutaru , a fost intenţionat.
O noapte albă a petrecut Cristi Bud. Scena accidentării din "sfertul" de Cupă cu Timişoara i-a revenit în memorie cu frecvenţa unui film interminabil. "Cînd m-a accidentat, mi-am dat seama că este ceva foarte grav pentru că nu-mi mai simţeam piciorul şi am auzit o trosnitură foarte tare. Aveam o durere insuportabilă la orice mişcare, nu am închis un ochi toată noaptea", rememorează Bud, ajuns la Mediaş cu ajutorul soţiei, Mihaela.
Primul verdict medical pus la clinica doctorului Pătraşcu a sunat ca o sentinţă definitivă:ligament încrucişat anterior, posterior şi colateral intern rupte plus cartilagiu de la genunchi ciupit şi meniscul rupt. Perioada de absenţă? Minimum 10 luni în afara gazonului, plus o intervenţie chirurgicală dificilă!
"A intrat cu intenţie"
Bud nu-şi poate scoate din minte faza accidentării. "Scutaru a venit direct pe picior, a vrut să faulteze. Arbitrul nu a dat fault, a lăsat avantaj, iar apoi i-a dat «galben». Nu îl condamn, dar şi el îşi cîştigă pîinea din această meserie. M-a sunat după meci să-şi ceară scuze şi a avut tupeul să-mi spună că ne-am lovit pur şi simplu genunchi în genunchi. S-a văzut pe toate reluările ce intenţie a avut timişoreanul", l-a acuzat frontal atacantul lui Gaz Metan.
Pentru a fi sigur de diagnostic, Cristi va repeta astăzi RMN-ul la Cluj. "Vreau să fiu sigur de diagnostic pentru a şti ce e de făcut în continuare. Anul viitor, cînd o să revin, o să am 27 de ani şi nu am realizat încă nimic din fotbal... Nu am o casă şi nu am pus bani deoparte, pentru că pe unde am fost am avut contracte mici", sînt grijile lui Bud. Din pat, cu piciorul umflat, scrîşneşte din dinţi. Nu-şi poate ascunde grimasa de durere. E abia începutul unei lupte pentru revenire.

"Este păcat că a venit acest necaz pentru că abia am început să îmi revin la o formă bună. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor de lîngă mine sper să joc cît mai rapid fotbal. Nu doresc nimănui sa treacă prin ceea ce am trecut eu" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)
"Nu o să renunţ, o să lupt pentru revenirea mea cît mai rapidă. O să fiu mai puternic şi sper să fiu şi mai prolific decît pînă acum" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)