Cristi Bud nu va mai juca in acest sezon

Cristi Bud nu va mai juca in acest sezon

Bucuria calificării în semifinalele Cupei României a celor de la Gaz Metan este umbrită de o veste cât se proastă: Cristi Bud este aproape de a rata tot sezonul, după ce a fost accidentat de Scutaru. Cristi Bud a fost transportat la spital, după ce în minutul 27 a suferit o accidentare foarte urâtă, după o intrare „de maidan” a lui Scutaru. Diagnosticul medicilor de la spitalul din Timişoara este ruptură de ligamente încrucişate, directorul gazist Ioan Horoba anunţând că Bud va rata tot campionatul.

Ioan Horoba : ''Se pare ca Cristi Bud va rata tot sezonul de campionat , din cauza acelei accidentari.Am fi bucurosi daca Eric s-ar intoarce la Gaz Metan.

"Am făcut aseară un RMN la Timişoara, am avut noroc cu doctorul Pătraşcu. A văzut meciul şi a deschis clinica pentru a face controlul. Mi-a dat verdictul, tot genunchiul e rupt. Meniscul, ligamentele, tot...

Am avut dureri foarte mari, nu am dormit toată noaptea, genunchiul e tare umflat, am o proteză, e imobilizat, nu pot să îl mişc. Mîine mai fac un RMN la Cluj, sper ca în 6-8 luni să revin", a spus Cristi Bud pentru gsp.ro.


Cristi Pustai : "O aşteptăm pe Poli în Liga 1, nu este o echipă de eşalonul secund. Îmi pare rău că le-am stricat sărbătorea. E al doilea meci consecutiv în care nu primim gol. Am avut un joc foarte bun pe zonele laterale. Se poate spune că Timişoara a avut şi ghinion, dar numai la ultima faza, cînd puteau egala prin Tameş. Pentru noi e o premieră să ne calificăm în semifinalele Cupei. Ne visăm într-o finală pe Naţional Arena, dar aplicăm tactica paşilor mărunţi."Despre Cristi Bud nu stiu ce are, e la spital, sper că nu e accidentat grav", a spus Pustai la televiziunea sport.ro.