Gardos suspendat 10 etape , Scutaru scapa ?

Gardos suspendat 10 etape , Scutaru scapa ?

Fundasul echipei Steaua a primit o suspendare de 10 etape pentru faultul comis asupra Cosmin Bacila, de la Pandurii Targu Jiu, in urma caruia mijlocasul gorjenilor s-a ales cu piciorul rupt.


Scutaru poate fi si el ''suspendat'' ?

Cristi Bud : ''Scutaru m-a accidentat intentionat''
Cristi Bud crede ca atacul lui Scutaru a fost unul intentionat, insa atacantul ardelean nu dezarmeaza si promite ca va reveni mult mai puternic si mai motivat dupa aceasta accidentare.

“Cand m-a accidentat, mi-am dat seama că este ceva foarte grav pentru că nu-mi mai simţeam piciorul şi am auzit o trosnitură foarte tare. Aveam o durere insuportabilă la orice mişcare, nu am închis un ochi toată noaptea” a povestit Bud jurnalistilor de la cotidianul Gazeta Sporturilor.
“Scutaru a venit direct pe picior, a vrut să faulteze. Arbitrul nu a dat fault, a lăsat avantaj, iar apoi i-a dat «galben». Nu îl condamn, dar şi el îşi caştigă painea din această meserie. M-a sunat după meci să-şi ceară scuze şi a avut tupeul să-mi spună că ne-am lovit pur şi simplu genunchi în genunchi. S-a văzut pe toate reluările ce intenţie a avut timişoreanul” a mai declarat Cristi Bud.

Cristi Scutaru ar putea fi suspendat de Comisia de Disciplina daca oficialii medieseni il vor reclama.