Gaz Metan castiga.Se intoarce ERIC ?

Gaz Metan castiga.Se intoarce ERIC ?

Gaz Metan Mediaș a învins, luni, pe teren propriu, Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 3-1, în cadrul etapei a 17-a din Liga I.

Moldovenii au deschis repede scorul, în minutul 2, prin Stana, cu un șut - centrare în vinclul porții adverse.

Medieșenii au egalat în minutul 27, prin Ovidiu Hoban, cu o lovitură de cap. Ardelenii au preluat conducerea în minutul 64, prin Roman.

Scorul final a fost stabilit de același Roman, în minutul 91, cu un șut puternic de la 20 de metri.

"Am început să ne gândim la ghinion, deoarece de câteva etape jucăm foarte frumos, dar ratăm foarte mult. Îmi pare rău că nu avem mai multe puncte, pentru că le puteam obţine foarte uşor. Avem meci greu cu Braşoiv, trebuie să vedem ce soluţii mai avem la dispoziţie. Echipele care au jucat în Cupă nu au avut evoluţii foarte bune, aşa că ne-am temut. Sper, cum am mai zis şi după jocul de la Timişoara, că aceste succese sunt semnul revenirii noastre.

Din păcate, Roman era printre puţinii jucători de atac disponibili. Asta este, e o meteahnă. Sunt o grămadă de moduri în care te poţi bucura. Înţeleg adrenalina, dar chiar o să-l cert pe Roman în vestiar, pentru că nu avem voie să pierdem oameni în acest fel"
a spus Pustai la Dolce Sport.

ERIC : MA INTORC LA MEDIAS !!
"Îmi doresc să mă întorc la Mediaş. Am discutat deja cu domnul Pustai şi zilele viitoare voi avea o discuţie şi cu cei din conducere. Nu mai pot sta departe de soţie şi copil şi mi-e dor să joc fotbal.
Ştiu că şi alte cluburi din România mă caută, dar eu vreau să revin la Gaz pentru că aici m-am simţit cel mai bine. Nu mă mai întorc în Ucraina", a spus brazilianul pentru www.prosport.ro.
  "Noi l-am vrea pe Eric, dar nu ştiu exact care este situaţia lui. Noi am vrut să-l ajutăm să obţină cetăţenia, după ce s-a însurat în România, însă el a ales să plece, aşa că nu am continuat aceste formalităţi. El a pierdut timp alegând să plece în Ucraina, în loc să respecte acel contract de 5 ani pe care îl avea semnat cu Gaz Metan. Mâine se va da verdictul din partea comisiilor ligii şi, dacă ne va fi favorabil, el nu va juca nici dacă va rămâne în Ucraina. va fi suspendat ca să nu mai râdă de Comisiile Ligii" a spus Horoba la DigiSport.