Nici acum nu i-am batut.Doar 1-1 cu Brasov

Nici acum nu i-am batut.Doar 1-1 cu Brasov

Vitinho a avut prima mare ocazie în primul minut al jocului. Felgueiras a ieşit la timp şi l-a blocat pe atacantul gazdelor.

O mare gafă a lui Florin Lazăr dus la deschiderea scorului. În poziţie de ultim apărător, fundaşul Gazului a căzut, iar Moutinho marcat cu un şut pe sub Pleşca(18).

C. Petre şi Frăsinescu au încercat să-i perforeze poarta lui Felgueiras, dar primul a şutat pe lîngă poartă, iar fundaşul central a trimis cu capul peste.

Felgueiras a readus echilibrul pe tabelă şi l-a scos din minţi pe Şumudică. Portarul Braşovului a ieşit greşit pe o centrare şi i-a dat ocazia lui Vitinho să marcheze simplu, din 6 metri(36). Acelaşi Vitinho a ratat lovitura de cap care putea aduce pe Gaz Metan în avantaj(44).
Şumudică a fost foţat să facă două modificări pînă la pauză. Distefano şi Buga, accidentaţi, au fost înlocuiţi cu Toloza şi Velayos.
C. Petre i-a dat emoţii lui Felgueiras din lovitură liberă(52), iar portarul Braşovului a salvat excelent atît în faţa lui Vitinho, cît şi a lui Todea(57).

Vitinho a reuşit dubla în minutul 57, dar bucuria gazdelor a fost în zadar, golul fiind anulat pentru ofsaid.

Pînă în final au lipsit ocaziile importante, doar Vitinho l-a mai pus în dificultate pe portarul braşovean, care a blocat sigur(74).

Fara atacanti pe banca de rezerve , Cristi Pustai a fost nevoit sa il trimita in atac pe fundasul de 2.04 cm , Jarko Markovic , acesta inlocuindu-l pe brazilianul Vitinho.

''MOS CRACIUN A FOST PREZENT LA MECI , SPECTATORII CREZAND CA VA ADUCE O VICTORIE A GAZULUI ''

Gaz Metan - FC Brasov 1 - 1 (1-1)
Au marcat:
0-1 Ricardo Moutinho (18), 1-1 Vitinho Medeiros (36)

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Hoban, Lazăr, Frăsinescu, Buzean - Avram (Nicandro '71), Todea, Petre, Pârvulescu - Bawab, Vitinho (Markovici "85). Antrenor: Cristian Pustai

FC Braşov: Felgueiras - Ciupe (Voiculeţ '77), Machado, Munteanu, Cr. Ionescu, - Buga (Velayos '41), Madeira, Distefano (Toloza '34), Chipciu - Moutinho, Hadnagy. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Lazăr '45+1, Avram '70 - Madeira '33, Ciupe '66, Machado '67, Chipciu '88, Voiculeţ '89

Un grup de suporteri ai Gazului l-au contestat pe toată durata partidei pe Ioan Horoba, pe care îl acuză că îşi urmăreşte propriile interese la Mediaş.


"Eu consider că azi am pierdut 3 puncte, dintr-o greşeală copilărească.
Ne-a lipsit pragmatismul, riscăm prea mult, parcă jucăm într-un thriller.

Mă gîndesc la Cristi Bud, la ce sărbători va avea. Sper să se însănătoşească şi să-l avem în curînd în echipă.
Vitinho e acum singurul atacant, e greu în aceste condiţii. Am fost nevoit să-l folosesc pe Markovici vîrf în ultimele minute", a spus Pustai la Fanatik Show, pe Digi Sport.


Arbitri: Istvan Kovacs - Sebastian Gheorghe, Monica Rigo - Marian Bordean

Observatori: Aron Huzu, Viorel Boiţ.