Noutati 28.12.2011

Noutati 28.12.2011

Paul Parvulescu : „Îmi doresc ca următorul meu antrenor să fie Ciobotariu”
Jucătorul Gazului Metan, Paul Pîrvulescu, a mărturisit, la Digi Sport, că își dorește să evolueze pentru Dinamo București.
De asemenea, jucatorul, a recunoscut faptul că este suporter al „câinilor”, pe care îi vede campioni. „Îmi doresc să joc la o echipă mare. Dinamo e una dintre ele, care se bate an de an la titlu şi sunt pregătit să fac acest pas. Este bucuria oricărui dinamovist că echipa este pe primul loc. Dinamo este o echipă mare şi acolo îi este locul. Eu zic că o să câştige campionatul”, a spus Paul Pîrvulescu la DigiSport.
Dorința lui Pîrvulescu de a se transfera la Dinamo s-a maifestat și în vara acestui an, dar tratativele dintre cele două cluburi au intrat în impas, iar mutarea nu s-a mai realizat. Acum, la exact o săptămână după ce Liviu Ciobotariu a spus că și-l dorește pe medieșean, Pîrvulescu spune că își dorește ca următorul său antrenor să fie chiar tehnicianul dinamoviștilor. „Îi mulţumesc din suflet pentru tot, mai ales după meciul de la Tg. Jiu cînd m-am accidentat. Dînsul m-a sunat şi m-a încurajat. Îi mulţumesc şi îmi doresc să fie următorul meu antrenor”, a adăugat Pîrvulescu.
Ciobotariu, despre Pîrvulescu: „Cu Pîrvulescu am mai discutat, deja a fost o primă rundă de negocieri şi am discutat cu domnul Nicolae Badea atunci, care mi-a spus că vom relua negocierile în decembrie. Mi-l doresc pentru că este un caracter bun, un dinamovist, un jucător de care eu am nevoie pe acel post”, a declarat Ciobotariu, citat de gsp.ro.
Nicolae Badea a trimis ieri o nouă ofertă pentru Paul Pârvulescu (23 de ani, Gaz Metan Mediaş), prima din această iarnă.
Dinamo şi-a stabilit priorităţile pentru campania de transferuri din această iarnă. Primul pe listă este Paul Pârvulescu, mijlocaşul de bandă al celor de la Gaz Metan Mediaş, fotbalist dorit cu insistenţă şi în vară. Afacerea a căzut atunci în ultimul moment, "vinovat" fiind considerat Ioan Horoba, omul care a respins oferta "câinilor".
 Chiar din acest motiv, acum, Horoba nu va mai participa la negocieri, şefii din Ştefan cel Mare trimiţând ieri prima ofertă a perioadei de transferuri pe adresa lui Corin Cindrea, preşedintele celor de la Gaz Metan. Dinamo vrea să-l achiziţioneze pe Pârvulescu în schimbul a 600 de mii de euro, iar până la sfârşitul anului, Nicolae Badea speră să semneze deja actele cu ardelenii şi cu jucătorul.
Nu ştiu dacă a venit sau nu vreo ofertă de la Dinamo, pentru că au fost zile nelucrătoare. Dacă, într-adevăr, există interes şi ni se face o ofertă bună, îl vom lăsa să plece
Corin Cindrea, preşedinte Gaz Metan

Titus Nicoara , cel mai bun jucator roman la turul Diviziei A la baschet masculin

Cel mai eficient jucător român din Campionatul Naţional masculin de baschet, la finalul turului, este Titus Nicoară, de la Gaz metan Mediaş, conform publicaţiei electronice totalbaschet.ro. Sportivul în vârstă de 23 ani a fost titularizat de către antrenorul Ovidiu Teleabă în doar 4 din cele 15 meciuri ale primei jumătăţi a sezonului regular. El a avut un indice de eficienţă de peste 10 în 13 meciuri şi peste 20 în 10 de confruntări. Recordul său stagional, conform aceleiaşi surse, a fost atins în partida cu Dinamo, când a înscris 28 puncte şi a avut 34 la eficienţă. Nicoară are 7 double-double-uri, capitol la care este cel mai bun român din campionatul intern.