Vom reusi prima victorie in fata Brasovului ?

Vom reusi prima victorie in fata Brasovului ?

Echipa antrenata de Cristi Pustai , va intalnii in aceasta seara de la ora 20:30 , echipa antrenata de Marius Sumudica , Fc Brasov.

Va prezentam o Avancronica a partidei !!

În ultimul meci din acest an, Gaz Metan vor încerca să obțină victoria în fața lui FC Brașov, o echipă cu care a jucat de 9 ori în Liga 1, dar pe care n-a reușit să o bată niciodată.




Dan Roman a făcut cel mai idiot gest al etapei a 17-a, în meciul cu Ceahlăul. Autorul "dublei" medieşenilor a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Vitinho, dar nu a prins finalul partidei. Roman a fost eliminat, după ce a fost avertizat în două rânduri, al doilea cartonaş galben primindu-l după ce şi-a scos tricoul la reuşita din ultimul minut.
"Asta este, e o meteahnă. Sunt o grămadă de moduri în care te poţi bucura. Înţeleg adrenalina, dar chiar o să-l amendez pe Roman, pentru că nu avem voie să pierdem oameni în acest fel", a spus dezamăgit antrenorul Pustai.
Acum un an, la sfârșitul turului de campionat, echipa lui Pustai era pe locul 5 în clasament cu 29p, iar acum este pe poziția 11 cu 20p. Gazul poate reveni în Europa League doar prin câștigarea Cupei României (s-a calificat în semifinale), pentru că e greu de crezut că va reuși în retur să atace locurile 3-4.

Echipa probabilă: Pleşca - Hoban, Frăsinescu, Fl.Lazăr, Buzean - R.Avram, Todea, Cip.Petre, Pârvulescu - Bawab, Vitinho; Antrenor: Cristian Pustai; Accidentaţi: C. Bud, Al.Muntean, Raúl del Campo, Dudiţă, Florin Bratu , Radu Zaharia si Alin Litu. Suspendat: D.Roman .

FC Braşov

FC Brașov și-a îndeplinit obiectivul în meciul susținut la Târgu-Mureș cu FCM, obținând un rezultat de egalitate. Acest punct i se datorează în special portarului portughez Felgueiras, care și-a salvat de câteva ori decisiv echipa, în special la acțiunile lui Bumba și Subotic. Echipa lui Șumudică a terminat turul de campionat pe locul 12 în clasament, având 19p, fiind însă la 3p de retrogradare. Față de anul trecut nu s-a schimbat nimic în evoluția echipei, care, interesant, avea exact ca acum, tot 19p, dar era pe locul 13 în clasament. În meciul de mâine de la Medias, "galben-negrii" vor încerca să obțină un punct și să-și mențină palmaresul favorabil în față Gazului cu care nu a pierdut niciodată în Liga 1. 

Antrenorul Marius Şumudică a declarat că dacă formaţia sa va câştiga meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş se va salva de la retrogradare în proporţie de 90 la sută:

"Va fi un meci foarte greu la Mediaş, însă mergem să luăm puncte, pentru că o victorie ar face să fim salvaţi în proporţie de 90 la sută de la retrogradare. Cel puţin eu asta le pot promite fanilor, că dacă luăm trei puncte la Mediaş, nu vom termina campionatul mai jos de locurile 8-9. La Mediaş va fi un joc de care pe care, atuul lor fiind unitatea de grup şi faptul că au un antrenor cu care lucrează de multă vreme, dar chiar şi aşa, nu le va fi uşor cu noi. Mă aştept la un joc bun din partea echipei mele şi sper ca jucătorii să fie concentraţi la joc şi nu cu gândul la vacanţă. De asemenea, sper să luăm greu gol şi să fructificăm ocaziile pe care le vom avea, trebuie să fim ceva mai atenţi în ofensivă şi să marcăm". 
Echipa probabilă: Felgueiras - Ciupe, Ricardo Machado, Cr.Munteanu, Cr.Ionescu - Bruno Madeira, Toloza, Distefano, Chipciu - Buga, Moutinho; Antrenor: Marius Şumudică; Accidentaţi: nu există; Suspendaţi: Nuno Viveiros, M.Cristescu