BOMBA:Horoba vrea sa-l dea afara pe Pustai

BOMBA:Horoba vrea sa-l dea afara pe Pustai

Directorul general al grupãrii Gaz Metan Medias, Ioan Horoba, încearcã sã-l impunã pe banca tehnicã a echipei pe Dan Matei, omul sãu de încredere si colaboratorul "principalului" Cristi Pustai.

Conform site-ului cancan.ro,Ioan Horoba se gandeste sau vrea sa il de-a afara pe Cristi Pustai datorita rezultatelor. Gaz Metan a terminat anul pe un dezamãgitor loc 11, situaþie care a generat mai multe tensiuni în cadrul clubului. Surprinzãtor sau nu, directorul general al ardelenilor, Ioan Horoba, a gãsit si vinovatul în persoana lui Cristian Pustai.
Conform unor surse, cei doi se aflã la cutite de mai multe luni, asta din cauza faptului cã Pustai refuzã sã colaboreze cu Horatiu Horoba, agent de jucãtori si fiul lui Ioan Horoba. Datã fiind situatia, oficialul Gazului încearcã de mai mult timp înlocuirea lui Pustai cu Dan Matei, omul sãu de încredere. De remarcat cã solutia lui Horoba este în prezent antrenor secund la Medisº, fiind cooptat de Pustai toamna trecutã. Pentru moment, sefii Gazului nu vor sã audã de înlocuirea actualului tehnician si continuã sã-i acorde credit, spre disperarea lui Horoba.
U Cluj l-a luat pe Hoban cu doar 100.000 de euro
Jucatorul Ovidiu Hoban semnase pe trei ani cu "U", cu începere din vară, însă şefii studenţilor au ajuns la o înţelegere cu medieşenii pentru ca Ovidiu Hoban să joace şi în retur la Cluj.
Conform surselor ziuadecj.ro, Universitatea ar fi achitat 100.000 de euro pentru serviciile imediate ale lui Hoban, aceeaşi sumă pe care au plătit-o pentru Marian Cristescu. Practic, banii primiţi de "U" de la Steaua pe Machado au luat calea Mediaşului şi Braşovului pentru ca Hoban şi Cristescu să ajute echipa clujeană să atace cupele europene.
Hoban va efectua mâine primul antrenament în echipamentul celor de la U Cluj.