Gaz Metan la dat pe Bratu la Dinamo

Gaz Metan la dat pe Bratu la Dinamo


Atacantul de 32 de ani s-a alăturat de ieri lotului ”cîinilor” în pregătiri, aşa cum Gazeta de ieri a anunţat în exclusivitate, iar ”Bratone” e gata să arate că a rămas fotbalist.
Florin Bratu s-a întors în Ştefan cel Mare! "Acasă", cum spune atacantul de 32 de ani. Fotbalistul, care poate evolua şi mijlocaş dreapta, se pregăteşte de ieri alături de formaţia la care a mai jucat în două rînduri şi unde este apreciat pentru golurile marcate. "Mai sînt cîteva acte de rezolvat pînă vom oficializa relaţia", au spus oficialii roş-albilor, în timp ce jucătorul poreclit "Mitraliera" a declarat pentru gsp.ro: "Am venit să mă antrenez cu "cîinii" mei. Am nişte probleme personale de rezolvat, aici, în Bucureşti, de aceea am permisiunea cluburilor Dinamo şi Gaz Metan ca să mă pregătesc. Alte comentarii acum sînt de prisos, e prea devreme".
Surse din cadrul grupării roş-albe afirmă că Bratone va îmbrăca tricoul "cîinilor" cel puţin pînă în vară. Zilele viitoare se va oficializa ruperea contractului cu medieşenii, după care va semna cu Dinamo. Bratu va avea un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro, bani ce-i va lua în funcţie de anumiţi parametri de performanţă.