Romulus Miclea , imprumutat la Vointa Sibiu

Romulus Miclea , imprumutat la Vointa Sibiu

CSU Voința și-a completat lotul cu mijlocașul Romulus Miclea. Acesta a venit sub formă de împrumut, până în vară, de la gruparea medieșeană, dar ar putea continua și în sezonul viitor la echipa sibiană. 
Mijlocașul în vârstă de 31 de ani este fratele ”secundului” lui Alex Pelici, Darius Miclea. El a fost împrumutat de la Gaz metan Mediaș până în vară, dar ar putea continua și în sezonul vitor la CSU Voința.
Romulus Miclea susține că a ales să vină la Sibiu în primul rând pentru că, în tur, a evoluat doar în două meciuri în tricoul Gazului metan. Fotbalistul speră ca, prin experiența sa, acumulată în cele peste 150 de meciuri susținute în primul eșalon din România, să contribuie la îndeplinirea obiectivului de către noua sa echipă, rămânerea în Liga I. ”Am ajuns la un acord cu domnul Cristi Pustai pentru a putea veni la Sibiu. La vârsta pe care o am, important este să joc. A contat, în primul rând, faptul că, în tur, am jucat destul de puțin la Gaz metan. Apoi, mi-am dorit să fiu alături de fratele meu, Darius, și de antrenorul Alex Pelici, care este un om deosebit. Nu am mai jucat sub comanda lui, dar îl cunosc bine de la fratele meu. Sunt împrumutat la CSU Voința până în vară, dar aș putea continua la Sibiu și în ediția viitoare de campionat. Să dea Dumnezeu să fie bine! În cele peste 150 de meciuri de Liga I am acumulat o oarecare experiență și sper să contribui din plin la salvarea de la retrogradare a acestei echipe”, a afirmat Romulus Miclea.
Romulus Miclea poate fi folosit mijlocaș de bandă. ”Sunt dreptaci, dar pot să joc foarte bine și în banda stângă, pentru că îmi permite să intru mai bine cu mingea la picior, în zonă centrală”, explică jucătorul.



Gaz Metan , locul 153 in lume
Gaz Metan Mediaş a reuşit la ei o clasare destul de bună, ocupînd locul 153 cu 103 puncte, la egalitate cu Sturm Graz (Austria), Corinthians (Brazilia), Maccabi Tel Aviv (Israel).