Unde e echipa mea , cea din sezonul trecut ?

Unde e echipa mea , cea din sezonul trecut ?

Probabil ca multi fani ai Gazului sunt acum extremi de suparati deoarece nimic nu mai functioneaza asa cum trebuie la echipa,(ca şi mine de altfel) după un tur de campionat foarte slab , si dupa ce ne-am despartit de jucatori importanti. Unde este acea echipă care facea spectacol pe teren , care facea suporterii fericiti ? Unde este echipa aceea care făcea furori sezonul trecut in liga 1 ? Cred că toţi suporterii Gazului îşi pun aceste întrebări încercând să găsească un răpuns...
Echipa aceea se pare ca a apus de mult,de când a venit la conducere Domnul Horoba care n-are nicio treabă cu cea ce se vrea la Medias.Echipa noastra , Gaz Metan.Ceea ce se vrea a fi azi Gaz Metan Medias,este doar o copie nereuşită a echipei de altădată,când chiar puteai spune că este cea mai frumoasa echipă din România asa cum zicea Ivan Ioan intr-un cantec dedicat echipei :''Ca in liga lu'Mitica cea mai frumoasa echipa,e echipa noastra Gaz Metan''.
Noi acum stam toata ziua cu ochii largi deschisi prin presa sa vedem cine pleaca cine vine.Dar la noi la echipa e ceva obisnuit.Vindem prea repede jucatori tineri , jucatori importanti , jucatori care fara ei probabil nu am face perfomanta.Noi suntem obisnuiti sa aducem la Medias doar jucatori anonimi si liberi de contract.Pai asa poti face perfomanta?Ma uitasem si eu prin presa , am ramas uimit de cea ce incearca sa faca Dani Walter la U Cluj.A adus jucatori buni , acum am vazut ca vor sa il ia pe Cyril Thereau,pana si Hoban a lasat Mediasul pentru U.Cum poate un singur om sa creeze o echipa foarte buna si cu obiective mari la U Cluj ?!, iar la noi ca suntem sustinuti de Romgaz si Transgaz nu reusim mai nimic.De ce? Pentru ca acolo se vrea perfomanta , acolo se baga bani in transferuri , ei au obiective indraznete , pe cand noi aducem jucatori liberi de contract si aruncati de la alte echipe.Noi trebuie sa bagam bani in echipa , in transferuri , sa aducem jucatori buni , valorosi , care sa ne poata ajuta sa ne indeplinim obiectivele.Acum ramane sa vedem ce jucatori vor venii.

Asta e , asteptam sa vedem ce va fi.Eu iubesc si tin la aceasta echipa indiferent de cea ce se va intampla .