Gaz Metan 0-0 Minyor Pernik

Gaz Metan 0-0 Minyor Pernik

Echipa antrenata de Cristi Pustai a terminat azi seria amicalelor in cantonamentul din Antalya. O echipă formată mai mult din jucători care au evoluat mai puţin în tur şi din cei aflaţi în probe a trecut cu 1-0 de Gloria Bistriţa, în această dimineaţă.
Mai apoi, formaţia de titular a remizat nul cu Minyor Pernik, club clasat pe locul 9 în Bulgaria. Pustai a folosit următoarea echipă, pe toată durata partidei: Pleşca - Buzean, Lazăr, Frăsinescu, Zaharia - Markovic, Nicandro - Avram, Todea, C. Petre - Vitinho.
"Sunt foarte mulţumit de stagiul de pregătire, au fost condiţii excelente iar echipa s-a mişcat bine. Mâine revenim în ţară. Dacă se va amâna campionatul, vom mai efectua un stagiu de pregătire în Turcia. Totuşi, părerea mea este că vom începe campionatul pe 24 februarie, deoarece nu sunt date să jucăm mai apoi. Noi suntem angrenaţi şi în Cupa României şi avem un program infernal" , a spus Ioan Horoba pentru www.prosport.ro.

Acesta a anunţat şi primul transfer al echipei sale în această iarnă. "Am semnat până la vară cu Issa Ba. Vine liber de contract şi avem opţiune pentru un transfer definitiv", a precizat Horoba, care a anunţat şi obiectivul pentru 2012: "Ne dorim Cupa României, cred că avem potenţial să luăm acest trofeu".

Issa Ba şi-a reziliat contractul în această iarnă cu Târgu Mureş şi a fost foarte aproape să semneze cu FC Vaslui, finanţatorul Adrian Porumboiu anunţând pe 22 ianuarie că a ajuns la un acord cu senegalezul. Mutarea nu s-a mai perfectat, din motive financiare.