Gaz Metan - Bc Timisoara ,ora 19

Gaz Metan - Bc Timisoara ,ora 19

Gaz Metan intalneste in Sala Sporturilor din Medias, echipa, BC Timisoara. Partida se va disputa in cadrul etapei a XXIV-a a Diviziei A de Baschet si va incepe la ora 19:00.
Partida din aceasta seara se anunta şi ea una spectaculoasa, cel puţin prin faptul ca echipa de pe Tarnava Mare şi cea de pe Bega sunt printre echipele cu cele mai multe puncte marcate în acest sezon şi au jucatori valoroşi ce ştiu să faca spectacol. Timişorenii vin după un meci caştigat cu greu în faţa lui CSM Oradea, scor 85-81. Timişoara s-a impus deşi oradenii au condus în marea majoritate a partidei. In acest meci s-a remarcat Bogdan Popescu, centrul banaţean reuşind 30 de puncte şi trecanduşi în cont 10 recuperări.
Gaz Metan vine dupa un meci pierdut la Ploiesti, în faţa lui CSU Asesoft cu 75-72. Jucan şi compania au incercat zadarnic să schimbe soarta partidei după ce au pierdut primul sfert cu 22-15 şi al doilea cu 17-15. In meciul de duminica s-a simţit lipsa lui Ivan Ivanovic, puternicul pivot muntenegrean fiind bolnav de Enterocolita. Singurul lucru de remarcat la echipa antrenata de Teleaba a fost faptul că a jucat din nou unită, 5 baschetbalişti marcând cel puţin 11 puncte.