Dezastru la Medias.Gaz Metan pierde din nou

Dezastru la Medias.Gaz Metan pierde din nou

Gaz Metan Medias pare sa nu mai respire aerul de Liga 1 , si se apropie foarte repede de Liga secunda . Intr-un meci in care echipa antrenata de Cristi Pustai , avea mare nevoie de o victorie pentru a se indeparta de zona neagra a clasamentului , jucatorii Gazului au pastrat acelasi stil de joc negativ fara ocazii de gol si fara faze frumoase . Dupa o repriza in care jucatorii Gazului au intrat la cabine multumiti cu scorul 0-0 , tinand cont ca formatia oaspete  avand 3-4 ocazii de gol. , dupa pauza echipa noastra a intrat mai hotarata pe teren , dominand jocul dar prestand acelasi stil joc cu care suntem invatati.Echipa de pe penultimul loc , CSMS Iasi a invins cu scorul 1-0 , prin golul marcat de Patulea in minutul 90+3.

ECHIPELE DE START:
Gaz Metan: Pleşca - Ciucă, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean - Tahar - Astafei, Eric, Bawab, C. Petre - Bud
Rezerve: Loncaric, Muth, Vukadinovici, R. Avram, Vasilache, Cr. Todea, V. Negru

CSMS Iaşi: I. Irimia - P. Jovanovici, Al. Creţu, Tincu, Vladu - Milea, B. Straton - Ciucur, Cl. Tudor, Ţigănaşu - Herghelegiu
Rezerve: Bălan, Avrămia, Onofraş, Semenenco,Pătulea,Nalaţi, Mitrea

"Avem probleme mari, am pierdut şi acum. Cînd am făcut meciuri bune spre foarte bune am obţinut doar 2 puncte din 6 posibile. Mi s-a strigat demisia, mă gîndesc să plec de la echipă. Poate e mai bine aşa, pînă la începutul săptămînii mă hotărăsc. Voi avea o discuţie cu oficialii clubului, poate acesta va fi şocul care va ajuta Mediaşul"
În locul lui Pustai ar putea veni chiar fostul antrenor al Rapidului, Ioan Ovidiu Sabău. Moţu' se află în relaţii bune cu Ioan Horoba, preşedintele Gazului.

La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori.