Gaz Metan 2-0 Petrolul,acum nu-i mai criticam?

Gaz Metan 2-0 Petrolul,acum nu-i mai criticam?

Desi in ultima perioada multi asa zisi suporteri ai Gazului , au criticat , au injurat si i-au facut in tot felul pe jucatori , fotbalistii antrenati de Cristi Pustai au intrat foarte motivati pe teren , fara a sta cu gandul ca sunt neplatiti de cateva luni , si au invins echipa Petrolul Ploiesti cu 2-0 prin golurile marcate de Victoras Astafei si Thaer Bawab din penalty.

In ultima etapa a turul de campionat , Gaz Metan Medias a reusit sa produpa o ''mica surpriza'' pe teren propriu , invingand formatia Petrolul Ploiesti cu scorul de 2-0 , intr-o partida decisiva pentru antrenorul Gazului Cristi Pustai , care avea sanse tot mai mari de a parasi echipa din cauza rezultatelor slabe obtinute de echipa in ultimul timp.

Gaz Metan: Pleşca – Trtovac, Muth, Markovic, Buzean – Tahar, Breeveld – Astafei, Eric, Llullaku – Bawab.
Rezerve: Loncaric, Zaharia, Frăsinescu, Avram, C. Petre, Roman, Bud.
Petrolul: Bornescu – Avogadri, Galamaz, Manasse, Guilherme – Cristescu, Mustivar (cpt.) – Opriţa, Cristea, Grozav – Bokila.
Rezerve: Hamutovski, Neag, Cesinha, Hoban, Tony, Morar, Marinescu.

"Este o victorie importantă, dar sînt doar trei puncte. Echipa a demonstrat caracter şi, pînă la urmă, lupii mei au învins lupii galbeni. Sperăm să ne rezolvăm problemele în perioada următoare. Am văzut un banner înainte de meci cu lupii galbeni şi le-am spus jucătorilor mei că îmi doresc ca ei să fie lupii care ies învingători astăzi. Chiar aş vrea să vă spun nişte versuri ale unui bun prieten, pentru toţi cei care vor «binele» echipei noastre, mai ales în momentele grele. "În satul acesta unde e veşnic noapte / Nu mai e nici o oaie, să muncească la lapte / În oraşul acesta cu flori de pomană / Idioţii zîmbesc cu faţă de mamă", a spus Cristi Pustai la Fanatik Show, la DigiSport.