Mare sedinta Miercuri,ramane Pustai ?

Mare sedinta Miercuri,ramane Pustai ?

Ioan Horoba, președintele medieșenilor a declarat în exclusivitate la emisiunea Fotbal Look că miercuri se va reuni Consiliul de Administrație și se va hotărâ dacă Pustai rămâne sau nu pe banca tehnică a echipei. Cristi Pustai este antrenorul Gazului din anul 2007, el fiind și tehnicianul care în sezonul 2007-2008 a reușit să promoveze Mediașul în prima ligă a fotbalului românesc.
"Probabil, miercuri o să avem un Consiliu de Administraţie.Era şi mai repede însă, din păcate, eu trebuie să plec în Estonia cu echipa de baschet.Miercuri vom convoca un Consiliu de Administraţie în care vom lua o hotărâre.Ce hotărâre, deocamdată nu vă pot spune", declarat Ioan Horoba.
Intrebat daca masurile il vizează direct pe Cristi Pustai, Horoba a specificat faptul că analiza din CA nu se va face exclusiv pentru antrenor, dar prestaţia acestuia va fi supusa unei analize cu certitudine. "Va fi un subiect şi Cristi Pustai. Va fi invitat şi el la Consiliu de Administraţie şi va trebui să dea şi el nişte explicaţii.Ce decizie se va lua, nu ştiu. Eu, personal, nu aş fi adeptul imediat al unei schimbări, aş mai merge, cel puţin, aceste două etape din tur şi abia atunci să luăm o decizie radicală, dacă se cuvine”, a mai specificat Horoba. Un din cauzele apatiei instalată la Mediaş ar putea fi dată chiar de longevitatea lui Pustai pe banca tehnică a Gazului. "Ar putea fi şi asta ...pentru că, până la urmă, antrenorul este cel care trebuie să îşi motiveze jucătorii, antrenorul este cel care trebuie să-i instruiască pe jucători, antrenorul este cel care petrece cel mai mult timp cu echipa şi el trebuie să ştie cel mai bine cauzele pentru jocul nesatisfăcător pe care îl prestează echipa", este de părere Horoba